hits

Vera Lynn

- je suis prest -
 • Mat
 • Ben & Jerry Cinnamon Buns iskrem

  • 25.05.2017, 23:14

  Når det er varmt og sola skinner har jeg alltid lyst på litt is, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe med meg en boks da jeg var å handlet på onsdagen. Jeg sto lenge å tenkte over hvilken sort jeg skulle kjøpe, men til slutt falt valget på Ben & Jerry Cinnamon Buns. Jeg har aldri kjøpt dette merket før, og tenkte det kunne være gøy å prøve noe nytt.

  Dette er en is for de som liker søtt, noe jeg i og for seg også gjør.... Allikevel så ble dette altfor søtt for meg, og ikke en gang en sterk kopp kaffe klarte døyve den sterke søtsmaken. Isen ville ha hvert veldig god den om de hadde dratt ned på sukkeret, for jeg likte kanelsmaken... I tillegg til at isen var søt, lå det klumper med karamell spredt nedover, noe som også var søtt.

  Jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte den isen jeg vanligvis kjøper, nemlig pistasj med sjokoladebiter :o))  Har du smakt isen fra Ben & Jerry?
  Syntes du den er for søt, eller kanskje du syntes den akkurat som den burde være?


  #ben&jerry #cinnamonbun #is #iskrem #søt #søttoggodt #kanel #karamel #torsdag #mai #blogg

  12 Kommentarer

  annebe

  25.05.2017 kl. 23:29
  Ikke smakt den..og jeg vil heller ikke at isen er for søt..bare sånn passelig... :)) Nå er du jo i alle fall en erfaring rikere..

  Vera Lynn

  25.05.2017 kl. 23:43
  annebe: Ja det er jeg, så nå blir det den vanlige isen heretter :o))

  frodith

  26.05.2017 kl. 07:08
  Nei, de har jeg ikke smakt faktisk.. Elsker is, men sjelden jeg tar bøtte -is :-D

  Vera Lynn

  26.05.2017 kl. 11:01
  frodith: På sommeren pleier jeg ofte å kjøpe med enkelt is for å ha i fryseren. Ellers så blir det pistasj is i boks ;o))

  fruensvilje.blogg .no

  26.05.2017 kl. 08:42
  høres ut som en amerikansk variant det dere,dei er iallefall altfor søte )) nei best å holde seg til dei gode norske fløteisane ))

  Vera Lynn

  26.05.2017 kl. 11:04
  fruensvilje: Ja den er så Amerikansk som den kan bli. Sjekket ut, og firmaet ble startet i 1978 i USA. Du har helt rett, de norske er aller best :o))

  dvergpinschere i mitt hjerte

  26.05.2017 kl. 09:00
  Har ikke smakt denne..og den SER søt ut...hihih..

  Vera Lynn

  26.05.2017 kl. 11:06
  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja man må virkelig ha sansen for det søte hvis man skal like denne, tror jeg :o))

  Helge

  26.05.2017 kl. 09:39
  Ikke som jeg husker men man kan aldri si aldri.Is må man ha nå om sommeren, og utvalget er stort. Men krone-is og softis er vel en slager og mine favoritter. Men det er masse gode is og få tak i. Skal bli veldig varmt fremover nå så da er det viktig med is og drikke.

  Vera Lynn

  26.05.2017 kl. 11:13
  Helge: Dette er en Amerikansk is, og de er jo kjent for å være søte... Det er nok best å holde seg til den norske isen, den er best :o))

  Hanne Beate

  26.05.2017 kl. 19:47
  Denne har jeg ikke sett i butikken her. Jeg likte så godt pistasj-is som barn, og da jeg var med moren min til byen måtte jeg alltid ha grønn pistasj kuleis. Nå liker jeg best vaniljeis med Freia Sjokoladetrekk (som stivner på isen). Av småis liker jeg best Royal Trippel. Deilig med is i den varmen vi har nå! :o)

  Vera Lynn

  26.05.2017 kl. 20:06
  Hanne Beate: Pistasj-is er jo supergodt, og en av minefavoritter i bøtte. Hvis jeg skal kjøpe småis, så er Lion (som ikke er så liten) som er favoritten :o)) Akkurat nå i disse varme tider blir SunLolly, som er en saftis :o))

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no