🌧 Det pøser ned 🌧

Nå er ikke jeg så veldig glad i regnvær, men det å være inne å sitte å se på regner pøser ned å vite at jeg slipper å gå ut er hærlig. Enda bedre er det å krype ned i senga, som jeg snart skal, hvor det ligger på rent sengetøy… Ligge der å lytte til renget som trommer på vannbrettet, og sakte men sikkert gli inn i søvnen…

God natt!

#regnvær #regn #innevær #sove #godnatt #sommervær #sommer #juni #blogg

4 kommentarer
    1. god morgen,håper du fikk en god natt.Må si det var skikkelig regnvær hos dere ja,her er det fortsatt så tørt att vannsprederen måtte stå på i hele går kveld )

    2. Ja det er deilig Ã¥ høre det regne, nÃ¥r man ikke mÃ¥ ut..og i gÃ¥r tordnet det og lynte her…Ha en god dag! uansett vær!

    3. fruensvilje: Jeg sov bedre enn jeg har gjort på flere dager, deilig :o)) Ja, vi trenger ikke å vanne blomsterbed og gressplen med det første her nei :o))

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Akkurat nå er det oppholdsvær, og jeg tror også at jeg så sola på rullgardinen like før jeg sto opp :o)) Jeg tror vi ble bespart for torden og lyn, men hvis det kom i natt så sov jeg igjennom det. Ha en god dag du også :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg