hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Hudproblemer

  • 17.07.2017, 18:05

Når det egentlig startet er jeg ikke helt sikker på, men det var nok før jeg fylte 30 år... Plutselig så begynte huden å flasse av fingrene mine, og jeg var knusktørr på hendene og fingrene. Jeg hadde mest lyst til å dyppe hendene i olje, og så gå rundt med dem knyttet, ettersom det var mest behagelig.

Jeg var hos fastlegen og hos diverse hudleger uten at de kunne fortelle meg hva som var årsaken. Den siste hudlegen jeg var hos ba meg kjøpe kortisonsalve, som er veldig fet... For å ikke kline ned alt jeg tok i måtte jeg gå med bomullsvanter. Til slutt ble jeg så lei dette klinet, og gikk til helsekostbutikken å fikk foreslått den norske kremen Agrosan. Den er min redning.

For en måned siden var jeg hos Body Shop hvor de hadde noen kremer som damen i butikken skrøt veldig av. Jeg tenkte at jeg kan jo prøve dette, og se hvordan det fungerer. Den typen jeg kjøpte var med mandelekstrakt og honning, og duftet helt fantastisk. Til å begynne med fungerte kremen veldig fint, men så kom noen kjente symptomer som ikke var til å ta feil av. Jeg følte meg tørr, så tørr at det var ekkelt å strekke ut fingrene. Like etter begynte det.......

 

Bildene over her beskriver ikke helt hvor ille det har vært... Jeg tok disse i dag, og utbruddet er på god veg tilbake å nå ser det nesten bra ut sammenlignet med hvordan det var. For et par dager siden satt jeg og klippet hudfiller av fingrene mine. Det var sårt og ømt. Jeg smører Agrosan på hendene flere ganger om dagen, og jeg tenker at om ca 3 dager er utbruddet mer eller mindre over for denne gangen. Så lenge jeg ikke prøver å smøre på noe annet enn min gode Agrosan, så vil ikke neste utbrudd bli like ille som dette har vært. For det blir et neste!!Ettersom jeg ikke har noen oppvaskmaskin, så må jeg være det selv.... Derfor blir det nå engangshansker på denne damen noen dager fremover. Det er enda godt at jeg var på Staples for en uke eller så siden å kjøpte et par nye esker.

#hudproblemer #hud #flasse #tørr #hudkrem #agrosan #engangshansker #staples #sommer #juli #mandag #blogg

12 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

17.07.2017 kl. 18:37
ISh...det så ikke noe godt ut..og man er ganske så følsom på fingrene..Godt du har funnet den salvene eller kremen som fungerer for deg...det er jo så store forskjeller i hva som funker...har du lagt merke til om utbruddet kommer i en stresset periode? enten psykisk press/stress..eller fysisk? Har en venninne med noe av det samme..hun får utbrudd ved stress...lykke til..

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 20:39
dvergpinschere i mitt hjerte: Når jeg får mine vanlig utbrudd så er det for at jeg har tatt på noe jeg ikke tåler. Som for eksempel bilen min når den ikke er ren, jord eller sterke såper. Det var nok mest sannsynlig noe i kremen jeg kjøpte som jeg ikke tålte. Nå er det verste over, og det er på god veg tilbake :o))

annebe

17.07.2017 kl. 19:12
Det så plagsomt ut... bare å bruke hanske og smøre deg med kremen som funker .. men hadde vært best å fått noe som fikk vekk hele problemet... Ha den fin kveld <3

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 20:52
annebe: Jeg slipper heldigvis å bruke vanter når jeg smører med Agrosan, men når jeg brukte kortisonkremen måtte jeg gjøre det. Agrosan er en norsk krem, laget på naturlige produkter som jeg heldigvis tåler :o))

Jessica Kristiansen

17.07.2017 kl. 20:01
Å.. det så ikke godt ut.. har du vært til hudlege og fått en god krem der? Bestevenninnen min jobber på body shop, og jeg tviler sterkt på at de har noen produkter der som kan hjelpe mot dette. Det eneste må kanskje være aloe vera lotion, men den vil nok bare lindre smerter og ømhet mer enn å løse problemet..

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 20:57
Jessica Kristiansen: Jeg var hos hudlege, som ba meg bruke kortisonsalve. Noe som jeg prøvde ut en stund, mens jeg gikk med bomullsvanter. Den leget ingenting, gjorde bare sånn at huden var myk og klissete. Jeg stakk da innom i den lokale helsekostbutikken, og damen der anbefalte den norske kremen Agrosan. Den har jeg brukt siden, og er helt fantastisk. Den klarer ikke å lege problemene helt, men sørger for at utbruddene blir veldig kortvarig. Kremen jeg kjøpte hos Body shop var ikke ille, men jeg mistenker at det var produkter i den jeg ikke tålte i tillegg til at det ikke var nok fuktighet i den. Så nå blir det kun Agrosan på mine fingre heretter :o))

toveview

17.07.2017 kl. 23:02
Huff, det som er så vondt. Jeg har selv hatt eksemgreier på hendene, men nå er det lenge siden. Den gangen sprakk huden på fingrene i stykker og det klødde noe alvorlig mye. Jeg ble frisk etter en lang ferie hvor jeg nesten ikke hadde hendene mine vann. For i yrket som sykepleier vasker en hendene jevnt. Dine så ille ut ja. Med hansker og Agrosan-krem holder du det i sjakk. Krysser fingre for at du blir kvitt det snarlig!!! xxx Ellers takk for kremtipset, om jeg skulle få det tilbake en gang.

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 23:42
toveview: Uten Agrosan vet jeg ikke hvordan jeg skulle ha klart meg. Den er også veldig fin på soleksem og hvis du blir solbrent. Et lite tips, hvis du vil lese mer om kremen kan du gå inn på www.agrosan.no. Du kan bestille den på nett men jeg så at de var utsolgt akkurat nå, men det kommer mer i august.

toveview

18.07.2017 kl. 00:17
Takk for nyttig informasjon! God natt!

Vera Lynn

18.07.2017 kl. 09:21
toveview: Bare hyggelig :o))

Hanne Beate

18.07.2017 kl. 07:29
Så bra at du har funnet en krem som hjelper! Jeg får lett soleksem og synes hydrokortison hjelper, men kanskje jeg skal prøve denne. Jeg glemmer å smøre meg med solkrem før solen får skikkelig tak og da er allerede skaden skjedd, men kan jo prøve å skjerpe meg på det også.

Vera Lynn

18.07.2017 kl. 09:24
Hanne Beate: Jeg har blitt veldig flink til å smøre meg med solkrem før jeg skal ut, både i ansiktet og på andre nakne kroppsdeler. Ettersom jeg har en del føflekker på kroppen, er det greit at de ikke får full effekt av solen :o)) Agrosan er veldig fin, men stikk gjerne inn på siden deres www.agrosan.no å les om kremen.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no