hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Tjueførste feriedag - jeg hadde helt glemt dem

  • 13.08.2017, 19:30

For at jeg ikke skal glemme å vanne plantene mine, så har jeg lagt inn vanning i kalenderen med oppfølging hver søndag. Vel det var i allefall det som var tanken, men det skjer igjen og igjen at jeg glemmer det.... Da jeg satt ute på balkongen på formiddagen fikk jeg påminnelse om vanningen, og da jeg tenkte etter var det jammen 14 dager siden sist de fikk vann.

Jorden var så tørr at den var blitt helt hard, så jeg måtte bruke en kniv for å løsne den opp.... Ikke bra dette her, for noen av dem liker veldig dårlig å bli glemt på den måten.... Andre, med tykkere blader syntes ikke det er så farlig...Ekstremt dårlig kvalitet på dette bildet, men når sola står på vinduene og persiennene er nede så blir det mørkt. Når man så prøver å redigere, ja da er det ikke alltid kvaliteten blir noe å skryte av... Ja ja, det ble som det ble!!

Jeg viste at mine to Adisia måtte pottes om, og kanskje et par andre så jeg hadde tidligere i sommer kjøpt potter hos Hageland. Heldigvis var det bare Ardisia'n som trengte nye og større potter denne gangen. De nærmest strakk på seg når jeg satte de opp i de nye pottene, hihi!!

Rundt røttene til den ene lille palmen min, oppdaget jeg at det satt et plastikknett... Det hadde ikke noe der å gjøre, og jeg klarte til slutt å få klippet det av. Røttene var ikke hemmet på noen måte, men etter hvert som stammen hadde blitt større ville plasten i verste fall forsvinne inn i stammen. Det ville jeg ikke skulle skje...

Nå har jeg en gjeng med happy planter i alle vinduene mine, og så får jeg håpe jeg husker på å vanne dem som jeg skal neste søndag igjen!!

Glemmer du ofte å vanne plantene dine?

#planter #vekster #natur #stell #vanne #potte #ardisia #sensommer #august #søndag #blogg

8 Kommentarer

fruensvilje.blogg .no

13.08.2017 kl. 19:59
det kan nok gå litt tid mellom vanningen av mine inneplanter,men dei lever over år etter år,her blir jeg lei enkelte og hiver dem bare for å få nye innimellom :)),synes bilde ditt ble bra eg

Vera Lynn

13.08.2017 kl. 20:50
fruensvilje: Det hender jeg også går lei av noen av plantene, og da blir de byttet ut.... Skjer ikke så veldig ofte det da ??

maiken

13.08.2017 kl. 20:07
Jeg tror jeg vanner for mye, selv om jeg også har søndag som vanne-planter dag. Jeg greier i fall å ta knekken på flere planter i året....:)

Vera Lynn

13.08.2017 kl. 20:55
maiken: Jeg vanner nok litt for mye når jeg først vanner dem, og så tar de kvelden... Har vært litt flinkere i det siste og ikke drukne dem ??

frodith

13.08.2017 kl. 20:59
Så godt du fikk vannet dem :-) Jeg dreper mine stadig vekk :-) Uten at jeg vil det :-D

Vera Lynn

13.08.2017 kl. 21:30
frodith: Det hender no at jeg dreper mine jeg også... Ikke på grunn av vannmangel, men for at de får for mye når de først får. Gjorde ikke det denne gangen da ??

Hanne Beate

13.08.2017 kl. 21:04
Det varierer veldig hvor mye jeg vanner de, alt etter hvor mye de trenger og hvor mye sol de får. Noen vanner jeg én gang i uka, mens andre får vann hver dag. Det er forøvrig lettere å vanne ihjel planter enn det motsatte. En hovedregel er vel at de med tykke blader ikke skal ha så ofte vann som de med tynne blader. Synes det ser ut som om plantene dine trives godt i vinduskarmen. :o)

Vera Lynn

13.08.2017 kl. 21:33
Hanne Beate: Ja det ser ikke så ikke ut akkurat nå, men det er ikke alltid sånn. Du er langt flinkere med dine planter enn jeg er, det forstår jeg ut i fra det du skriver. De fleste mine står på den siden av leiligheten hvor det er sol hele dagen, så noen av dem skulle nok ha fått oftere vann.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no