hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🏵 Dette har ikke skjedd før 🏵

  • 10.09.2017, 14:53

Her i Casa Fres og Knurr finnes det kun grønne planter i vinduene mine, og det er en veldig god grunn til det. Alt annet som har blomster klarer jeg på en eller annen mirakuløs måte og ta livet av. Enten får de for mye vann eller så får de alt for lite, uansett blir utfallet det samme.

Til påske ville jeg gjerne ha en gul blomst, som kunne lyse opp litt på bordet... Etter å ha tenkt en stund å sett på utvalget hos Plantasjen, falt valget til slutt på en gul Ildtopp. Lenge sto den full av blomster, men så begynte forfallet. Blomstene visnet, og bladene gikk fra frisk grønn til sykelig gul. Jeg var på nippet til å kaste den, men ombestemte meg i siste liten.

Jeg klippet vekk alle de visne blomstene og halvgule bladene å satte den ut på balkongen. Der har den stått i hele sommer, og har faktisk kommet seg betraktelig. Den kom med et par blomster i sommer, og de står fortsatt der men noen nye har det ikke kommet. Jeg er overveldet for dette har nemlig aldri skjedd før, og for å sikre at den fortsatt trives skal den få stå ute på balkongen en stund til... Kanskje frem til gradene begynner å synke ned mot minus......#planter #grønneplanter #blomster #ildtopp #gul #påskeblomst #påske #natur #leve #overleve #høst #september #søndag #blogg

8 Kommentarer

hverdagslivetivollen

10.09.2017 kl. 15:01
den så jo virkelig frisk å fin ut nå :) gøy når du får det til :)

Vera Lynn

10.09.2017 kl. 15:46
hverdagslivetivollen: Det er jo så koselig med litt farge i vindusposten, men jeg vet ikke om jeg skal utfordre skjebnen og skaffe noen flere!

annebe

10.09.2017 kl. 15:43
Gøy når man får det til å blomstre igjen, det hender jeg sparer på blomster, men stort sett kaster jeg dem når de ikke er fine lenger.. Vakker gul blomst på din <3

Vera Lynn

10.09.2017 kl. 15:47
annebe: Ja blomstene på denne er virkelig vakre på denne, og kanskje det kommer flere!

dvergpinschere i mitt hjerte

10.09.2017 kl. 19:48
Så gøy! ja jeg har også en som jeg satt ut i sommer..den ser jeg har fått noe rosa blomster....men ser skrall ut ellers da...min altså..så den skal nok få dø...står i en sånn oppsats med flere planter og jeg er ikke så flink at jeg gidder å potte dem om hver for seg...

Vera Lynn

10.09.2017 kl. 22:03
dvergpinschere i mitt hjerte: Det jeg gjorde for å gi den en sjanse, var å klippe vekk de største bladene sånn at de mindre bladene fikk mer næring. Det er alltid hyggelig å få blomsteroppsatser og grupper, men jeg syntes ofte det er vanskelig å få plantene til å overleve. De krever som regel forskjellig mengder med vann.

Hanne Beate

11.09.2017 kl. 09:28
Den var fin, og godt gjort å få den til å blomstre igjen. Den skal ha lite vann, og er en sånn kortdagsplante ala julestjerne. Jeg har sjelden fått den til å blomstre igjen, så den blir som regel kastet etterhvert.

Vera Lynn

11.09.2017 kl. 15:30
Hanne Beate: Jeg er litt stolt av at den både lever og blomstrer.. Når jeg klippet vekk visne blomster, tok jeg også å klippet vekk de største bladene. På den måten hadde planten en sjanse, og det ser ut til å ha virket :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no