Glad jeg ikke er nabo`n!

Naboen har det ekstra vått på badet om dagen!!  Det pippler vann fra taket dem, ikke så rent lite heller. Jeg var der inne i går å titta på det, og det var skikkelig ille. Vannet pipplet frem på undersiden av taklista på flere steder. I tillegg renner det bak platene de har på veggen, sånn at det tilstadighet er en liten dam ved siden av klosettet.

I dag var det et voldsomt leven derinne, og jeg kunne høre at de banket. Da jeg skulle ut med søppelposen ba han meg komme inn for å se. Fytti katta så jævlig.  De hadde tatt ned platene på veggen, og i taket.  Der kom årsaken til problemet frem.  De som hadde bodd over dem før hadde pusset opp badet, og byttet ut sluket.  Problemet med det var at rørleggeren hadde hogget opp gulvet, altså taket til naboen….  Det han ikke hadde gjort var å lukke hullet.  De var ikke egngang klar over at det var gjort, dette så de først når takplatene kom ned i dag.

De som bor over dem nå, viste jo at badet var pusset opp. Det de ikke viste bar at rørleggeren hadde gjort en sånn dårlig jobb. Plutselig ble det et voldsomt styr, formann kom å kikke på leksjen. Hun ble ikke blid, og kommer til å gå videre med saken.  Nå får vi håpe at de får fikset dette så fort som mulig. De i andre etasje, kan jo ikke bruke vann i det hele tatt, noe som ikke er så enkelt med to små barn.  Jeg er glad det ikke er meg.  Blir sliten bare av å tenkte på alt de må igjennom, for det er ikke lite.  Jeg pusset opp mitt bad or 1,5 år siden, og det bil jeg helst ikke gjøre om igjen med det første.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg