Min planlagte Tattoo

Jeg tror jeg har lagt ut bilde av denne før, men jeg gjør det igjen…  Skal ha en stor tattoo på venstre overarm, og jeg har funnet et flott bilde av Anne Stokes som jeg ønsker at artisten skal bygge tattoen på. Liker denne stilen, men artisten skal selvsagt får legge sitt personlig preg på den..  

Skal ta med bilde, så kan artisten få fritt spillerom til å komme opp med et forslag til meg. Jeg har ikke lyst til å ta den nå før sommeren, og kommer til å vente til i slutten av ferien min i august med det.

Vanligvis er jeg ikke så overbegeistret for insekter og sånt som summer, men jeg bare elsker humler… De er bare søte, og så liker de å bli klødd på ryggen, hehehe!!! Noe jeg har gjort mange ganger, da summer de og vifter med vingene sine. De må jo like det, ellers hadde de flydd sin vei.

Nok om det…. Jeg skal i allefall før sommeren få en liten humle på venstre underarm, i passelig størrelse..  Skal ta med noen fine bilder til Tina når vi drar ned til henne om ikke så lenge.

Kjøpte meg foresten ny veske på Oslo Tattoo Convention i går kveld… Jeg så den med en gang vi kom inn, og klarte ikke få den ut av hode igjen så da ble den med meg hjem :o)

Jeg kommer snart tilbake…., kanskje allerede om noen minutter :o) 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg