Så var det bare 2 dager igjen….

Kom arbeidslyst og treng deg på…. HER SKAL DU MOTGANG FINNE!!!

Om to dager, eller 1,5, så begynner ferien…. Å jeg kan ikke la være å mase om det, for jeg gleder meg noe vanvittig. Bare tanken på å stå opp om morningen og gå ut å sette seg på balkongen med en kopp kaffe, ja det får meg nesten i trance, hehehehe!!!


(bilde er hentet fra google.no)

I går fikk jeg endelig gjort noe jeg har sagt jeg skulle gjøre i flere år…. Jeg kjøpte meg en ny kjølebag/boks, av den sorten som kan kobles til bilen om nødvendig. Den kostet kr 399,- og tar 25 l. Jeg kunne sikkert ha funnet en som koster enda mer, men den her holder i massevis tor meg.

Kattene fikk oxo litt… Våtfór koppene deres var gamle og slitte så jeg var innom å investerte nye i rosa og lys grønn. Det er jo klart at de må få litt de oxo, hehehe!!

På tide å gå ut for å kjøpe litt mat til lunchen, kjenner at det rumler i magen nå.

Ha en fortsatt flotters dag videre :o))

4 kommentarer
  1. Halla;-)))
   Grattis med ny kjølebox.. de der er fine og reise på tur med.. for ikke og snakke om Harryturene.. hohoho.. der kan du virkelig kjøpe kjøttmat i haug og dunger uten og vere redd for at det skal bli dårlig før en kommer seg heim.
   Ha en super dag videre..

  2. Heldige du som skal begynne på ferie. Jeg har bare helgene å se frem til nå, og denne helgen er det visst meldt “masse” vær og lite sol. Ha en flott dag.

  3. Allis: Nettopp… De siste gangene jeg har dratt, så har det vært kjøleposer å det blir liksom ikke helt det samme. Men nå, blir kjøttdeigen og kyllingfiléene frosne helt til jeg kommer hjem igjen!!

  4. Mojita: Jeg pleier alltid å ha sen ferie, for da blir ikke høsten så lang… Blir spennende å se hvor vått det egentlig blir de nermeste dagene… Blir det for ille, så er det alltid noe å finne på inne oxo. Ha en fortsatt fin kveld videre :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg