Sliten i bena etter shoppingturen i går…

Da jeg gikk fra jobben i går hadde jeg egentlig bare tenkt til å slenge meg ned i godstolen, for å slappe av hele kvelden. Ble ikke helt sånn, hehehe.

I bilen hjem fikk jeg plutselig lyst til å ta meg en shoppingrunde på Metro, og da jeg kom hjem ringte jeg til “T-bane veninnen” for å høre om hun ville være med…. Det ville hun vøttø!!!

Det ble endel “kode og klar”, hehehe!! Mellom oss endte vi opp med ringer og øredobber, veske og lue, klokke, glass og stasj fra Black Design m.m. Hadde butikkene vært lenger oppe, så hadde vi nok flydd en stund til…, men kl 21 stengte Strømmen å da var det bare å komme seg ut.

Siden jeg nesten ikke hadde spist noe etter lunch var jeg veldig sulten. Derfor kjørte vi innom Mæccær’n på Strømmen og kjøpte en burger med tilbehør :o)) Kanskje ikke den sunneste kveldsmaten, men kroppen og hode var i allefall fornøyd.

I dag skal jeg definitivt ikke dra noen steder…. bare dra rett hjem å slappe av!! Har allerede begynt å lengte.

Kroppen min protesterer veldig i dag… Den er stiv og støl, så om litt når lunchen min begynner skal jeg ta meg en tur ut å gå en runde på Oslo City. Kjenner at det ikke er så smart å sitte for lenge av gangen i dag.

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

8 kommentarer

Siste innlegg