En laaaaang dag er over….

Av alle dager å forsove seg, så måtte det være i dag som vi skulle ha rutinegjennomgang hele dagen. Vi skulle begynne kl 09:00 eksakt, og med litt ekstra stress hjemme så klarte jeg faktisk å hive meg inn døra 08:35. Det var nok til å ordne med vann i vannflaska og fylle opp termokoppen med kaffe å noen andre nødvendigheter, før vi gikk ned i møterommet.

Etter noen timer med å glane på side opp og side ned med tekst, var jeg ganske sliten i hodet og fryktelig stiv i kroppen etter å ha sittet alt for mye stille. Til tider skulle jeg ønske at jeg kunne gjøre som Garfield…, slenge meg ned å slappe av. Det høres kanskje ut som det var kjedelig, men det var det ikke. Jeg syntes at det var interessant, og når rutinene vi kom igjennom er renskrevet så blir det veldig bra. Inntil de må endres igjen om noen måneder, hehehe…. sånn er det nå med rutiner. De er stadig oppe for forbedring.

Avdelingen vår har vært med i et pilotprosjekt som nettopp er avsluttet, og som premie fikk vi en middag. Vi kunne selv bestemme hvor vi ville spise, og etter litt diskusjon endte vi opp med Brasserie 45. Jeg hadde aldrig vært der tidligere, så jeg var spent på om maten og servicen var god. Ikke noe å si på noen av dem. Valg av mat for meg sto mellom:

Baconsurret kyllingfilet fylt med Gorgonzola ost. Servert med choronsaus, wokede grønnsaker og urtebakte båtpoteter eller B45?s pepperstek. Cognac flambert indrefilet med en kremet grønnpeppersaus, Serveres med pannestekt sjampinjong og paprika, urtebakte båtpotete.

Valget falt til slutt på Peppersteken, som smakte himmelsk :o)) Til dessert ble det Hjemmelaget Tiramisu.

Det var et yrende liv utenfor Universitetet i kveld, hvor det var markering av 150-årsdagen for Nansens fødsel. De kongelige var på plass, og det var halve Oslo’s politistyrke oxo så det ut til. I tillegg var det en haug med folk ute i gatene som demonstrert i forbindelse med Ban Ki-Moons besøk. Innsatsstyrken forsøkte hele tide å flytte på dem, men de kom tilbake igjen så fort de kjørte.

Nå kjenner jeg at jeg må ha litt humor sånn i kveldingen, så jeg har dratt over til BBC for å se Live at the Apollo. Etterpå er det en av mine favoritter Qi med Stephen Fry og Alan Davies.

Ha en fortsatt fin mandagskveld :o))

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg