Ferien har begynt :o))

Da er det offisielt…., påskeferien har begynt å jeg har 6 dager FRI :o)) Jeg måtte nesten le da vi gikk fra jobben i dag, det var rene folkevandringen…. Ingen hadde lyst til å bli lenger enn til kl 13, som vi kunne gå hjem. 

Jeg gikk ned på Oslo City og Brilleland for å reparere brillene mine, og til min store glede ble jeg ekspedert med en gang. I løpet av noen få minutter hadde brillene mine fått nye myke puter. Det var raskt levert, og jeg må nok revurdere min negative holdning til akkurat den butikken….

Før jeg satte nesen hjemover igjen stakk jeg opp i dyrebutikken, og kjøpte sand til tørrfór, sand til kattedoen og en ny kattedo… Den gamle har de hatt siden de var kattunger, men nå er den litt liten og slitt. Jeg har akkurat skiftet sand i den gamle, så de får nok vente noen dager før de får ta den nye doen i bruk..

Når jeg kom hjem satte jeg inn turboen, og støvsuge og vasket rundt så det skulle være rent her når faren min kommer i morgen, noe han sikkert ikke kommer til å se, hehehe!
 


Var nede i kjelleren å fant gjestesenga, og slang på et par tepper på toppen av madrassen så den skulle bli mykere å ligge på. Hehehe, det ser ut til at noen allerede har prøveligget senga… to ved navn Ronja og Vinja :o)) Den trenger mer padding på toppen av madrassen, for da jeg prøvde den kunne jeg kjenne plankene igjennom. Tenker jeg skal ta meg en tur på IKEA og kjøpe en overmadrass, noe som sikkert vil gjøre susen.

Da jeg var ferdig skinte fortsatt sola så varmt inn på balkongen, så jeg brygget meg en kopp kaffe å satte meg ut for å slappe av littegranne. Jeg var ganske sliten så jeg klarte å sovne der jeg satt… Godt med en liten lur…

Nå kommer Vinja og skal sitte i fanget mitt, så jeg får avslutte.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg