En dags pause…..

Det ble ikke noe blogging i går, for jeg begynte å strikke på en pulsvante…. Ble helt oppslukt i strikkingen at jeg glemte alt annet, og innen jeg gikk å la meg så hadde jeg strikket den ferdig. Jeg var jo veldig spent på om armene skulle holde, men det gikk helt fint. I dag har jeg tatt meg en pause for at jeg ikke skal overbelaste armene mine. Jeg strikket på frihånd uten å følge noe mønster, og det gikk helt greit. Hadde glemt hvor gøy jeg syntes det var å sitte med strikketøyet, så det blir nok mere av det utover høsten og vinteren tenker jeg :o))

Var veldig rastløs i kroppen i går, så når lunchen kom måtte jeg bare ut en tur å gå litt… Noen ganger må jeg bare ut å røre på meg, og da blir det å traske gatelangs. Før når jeg hadde eget kontor så var ikke behovet like stort til å komme seg bort og ut, men etter at vi ble sittende i åpent landskap uten noen form for skjerming har behovet blitt større. Noen ganger kan det ta på mentalt å sitte så tett med mennesker rundt seg på alle kanter.


Mens jeg nå alikevel var ute å “spaserte” stakk jeg innom Vita i Storgata for å kjøpe hudprodukter og litt annet småting som jeg manglet. Butikken er ganske stor, og de har stort utvalgt der…. Det finnes en Vita på Oslo City oxo, men den er så liten og trang at man må gå ut for å skifte mening. Dessuten liker jeg meg bedre i den i Storgata :o)) 


I hele går var det mørkt og trist ute, og midt på dagen skulle man nesten tro at det var kvelden… Man blir litt missmodig når det er så mørkt, og i går kveld tente jeg lys i alle lysglassene mine for å gjøre det litt trivelig inne i allefall. Da jeg gikk fra jobben begynte det så smått å duske, og utpå kvelden striregnet det. De hadde meldt at det var muligheter for torden, men det glimret heldigvis med sitt fravær :o))

For litt siden ringte naboen på, egentlig bare for å si hei og at de faktisk var hjemme :o)) Vi satt oss på kjøkkenet og drakk kaffe og skravlet en god stund. Hyggelig det når naboen kommer uten å spørre om det passer i forveien. De er mye på hytta om sommeren så det blir ikke så ofte vi prater sammen da, men om vinteren hender vi inviterer hverandre på en kopp kaffe og en kakebit sånnplutseligutenogavtaleiforveien :o))


(bilde hentet fra google) Dagens lunch ble på Cantina Cortina (http://www.cantinacortina.no/) ved Folketeateret sammen med jentene på jobben. Anledningen var at en av jentene gikk over i et engasjemang i en annen avdeling nå i august. Det var hun som valgte stedet på bakgrunn at stedet hadde fått så god omtale i avisene. Vi satt ute i hallen og spiste. Alle sammen valgte småretter, og for noen ble det kanskje litt lite. Jeg valgte en pasta m/pesto rett som var ganske god, men det ble kanskje ensformig og jeg kunne kanskje ha tenkt meg litt kylling på toppen… Både service og mat var godt, men en av jentene tåler ikke mat med mye olje å når hun spurte om hun kunne få brødet sitt uten olje fikk hun beskjed om at det hadde de ikke…, men de kunne lage det. Da droppet hun det for innen det hadde kommet på bordet ville vi andre være ferdig med å spise. Kunne tenke meg å teste ut middagene deres en annen gang.

Hadde time hos fysioterapeuten min i dag, og endelig hadde jeg fått frikortet mitt sånn at jeg slapp å betale… Jeg hadde følelsen at skuldrene satt oppunder øreflippene i dag, så det var godt å få behandling. Ble alikevel veldig sliten, så etter at jeg hadde spist middag var jeg nødt til å legge meg litt på senga for å slappe av. Blir ikke like sliten hver gang, men i dag var en sånn dag som tappet meg for krefter.

Nå har jeg inntatt godstolen for å se åpningsseremonien til de Paraolympiske Leker i London…. Akkurat nå kom den fargesprakende troppen til Mexico inn på arenaen :o)) Jeg prøver å huske om Palaolymiske lekene hadde åpningsseremoni før om årene, og hvis de hadde om den ble vist på tv. Det tror jeg ikke at den ble… Etter hva jeg kan huske så var det ikke vist så veldig mye fra lekene i det hele tatt. Bare en liten reportasje i sportsnyhetene på Dagsrevyen. Det syntes jeg alltid var så dårlig at de fikk så lite omtale, for det burde jo ikke være noe forskjell om man er handikappet eller ikke… De er idrettsmenn og kvinner de oxo!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg