Langhelg :o))

Det var ganske deilig å gå fra jobben i dag og vite at jeg har fri helt til mandagen :o)) Jeg har jo så mye ferie igjen at jeg må ta meg noen sånn fridager innimellom, for arbeidsgiver har blitt ganske strenge med å tillate overføring av ferie til neste år. Jeg har ikke tatt ut så mye de siste årene, og derfor har det blitt sånn at jeg har ført over opptil 16 dager fra ene året til det andre. Etter at jeg har tatt fri i morgen har jeg fortsatt 14 dager igjen….


Oslo har badet i sol omtrent i hele dag, og det gjorde underverker for humøret gitt :o)) Ikke det at jeg var i så veldig dårlig humør i går heller, men litt tungsinnet blir man jo når man føler at tåka pakker seg rundt en som ei dyne, grøss!! Temperaturen har vært frisk, og nå ligger gradestokken på – 2 C her hos meg… Like før jeg skulle gå fra jobben ved 16 tiden kom det en aldri så liten snøstorm, og det virvla rundt noe veldig. Akkurat da må jeg innrømme at jeg pakket skjerfet godt i halsen, men det hjalp ikke så mye for vinden klarte å finne andre veier innunder kåpen min, brrrrr.


Kneet mitt krangla en del på formiddagen så når lunchen kom pakka jeg kåpen godt på meg og gikk meg en tur ned på Oslo City… Når jeg begynte å gå så klarte jeg nesten ikke å rette ut benet, men heldgivis ble det bedre etter som jeg gikk rundt. Jeg klarte å komme meg inn fra spaserturen uten å ha handla noen ting, noe jeg kan gjør i morgen istedet :o))

Når jeg skulle dra hjem fra jobben i går begynte vinduspusseren på bakruta å gå av seg selv… Først så trodde jeg at jeg hadde satt den på, men den fungerr ikke sånn at jeg sette den i påmodus. Jeg kan bare skyve hendelen bakover å slippe så går den et par ganger. Nå holder den på å pusse bakvinduet i intervaller hele tiden, og det er vanvittig irriterende. Tenker at mange som har kjørt bak meg har tenkt, kjærring bak rattet…, vet hun ikke hvordan hun skal slå den av!!!!!!  Ringte derfor til Røhne og Selmer på Ensjø i dag og bestilte time for å fixe det… Samtidig skal de legge om til vinterdekk for meg, noe som kan være lurt for snøen kan komme når som helst den… Jeg håper ikke det, men det er best å være forberedt :o))

Nå har jeg sunket godt ned i godstolen, og ser på James Bond – The man with the golden gun med Roger Moore, og når den er slutt skal jeg krabbe ned i senga sånn at jeg er utvilt til fridagen min i morgen :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg