God formiddag folkens

Nok en strålende dag her i Oslo, og himmelen er knallblå å om ikke lenge kommer sola for å varme opp balkongen min. Det blåser litt ute kan jeg se, så det er nok ikke så varmt ut som det kanskje virker. Med en god varm jakke på så er vel det overkommelig kan jeg tenke meg :o))

Tok meg god tid ved forkostbordet, som egentlig ble lunch, og kokte meg et par egg… Jeg må jo passe på å nyte lange frokoster mens jeg kan, for i morgen er det jobb igjen å da har jeg definitivt ikke tid til å sitte meg ved frokostbordet. Jeg er dessverre ikke noe morgenmenneske så her er det bare om å gjøre å komme seg ut av senga å bli ferdig. 

På påskeaften var jeg så uheldig å knekke av litt av den bakerste jekselen min, en tann som jeg har vært litt bekymret for skulle skje. Tanna består av veldig mye amalgan så min store skrekk er at den skulle brekke helt. Når jeg var hos tannlegen ville jeg gjerne ha satt den på krone, men han ville vente. Nå tror jeg faktisk at jeg skal gjøre det, men det koster. I første omgang får jeg gå til tannlegen for å tette hullet.

Anne ringte meg rett etter jeg hadde spist og lurte på om hun kunne ta seg en tur, og syntes jeg jo bare var hyggelig. Siden hun nå har kommet så er det kanskje greit å avslutte bloggingen å heller skravle med henne, for det er jo ikke festlig for henne om jeg sitter med nesa i pc’n hele tiden, blogges!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg