Stakk fra 17. mai feiringen

Etter en relativt søvnløs natt krøyp jeg ut av senga ved 7 tiden, men det var ikke for å gjøre meg klart til feiring av nationaldagen i Oslo sentrum. Niks, det var for at Anne, Kine og jeg hadde bestemt at vi heller skulle dra over grensa til Nordby Shoppingsenter. Siden flagget måtte henges ut først ble vi enig om å dra ved 08:30 tiden.

Det var ikke så mye trafikk på veien nedover så vi trodde kanskje at det ikke skulle være så mange der, men der tok vi feil gitt… En god den hadde bestemt seg for å gjøre det samme som oss, men heldigvis var det ingen i bunad der. De kom litt senere utpå dagen de :o)) Som vi har gjort de siste gangene så ble det matvarebutikken først… Er så greit å få det unna, for da følger jeg at jeg kan slappe av litt mer når jeg rusler rundt å de andre butikkene:

Det var ikke bare meg som skulle ha værer i dag, neida det ble litt på pusene også…. I tillegg til 6 poser med kattesand fikk de kattegress som de kan spise Jeg har aldri kjøpt det før, men de eter jo på alle plantene mine så dette er helt sikkert en hit det også :o)) Til megselv ble det et par brett med Pepsi Max, over 4 kg med karbonadedeig fra Irland, 4 favorittsorter med kaffe fra Dolce Gusto (Aroma, Americano, Grande og Lungo) Kanelstang til i morgen, berlinerboller m/vanilje og dognuts, ost, potetgull til i morgen, pluss noe mer som jeg ikke husker akkurat nå.

Vi dro innom Gottebiten for å kjøpe litt løsgodis til i morgen kveld, og der hadde de noen lekre godteboller man kunne kjøpe og fylle opp… Det var jo som å henge en gulerot foran et esel for meg, og jeg måtte bare ha bollen.

Dette ble resultatet etter at jeg hadde løpt rundt hyllene med spaden og plukket litt her og litt der… Ikke noe sjokolade denne gangen, bare mjukiser i alle farger og former :o)) Det fulgte med lokk til bollen, som var omtrent umulig å få på. Jeg sleit som bare det med å få det på, men til slutt fikk jeg presset det på så det satt. Bollen var tung, og når jeg så på kvitteringen veide den godt over 2 kg. En ting er sikkert, og det er at jeg ikke kan sette hele den på bordet i morgen, niks her må det porsjoneres i noe mindre boller. Måtte prøvesmake på noen v dem i sta, og himmel så godt det var :o))

Hos Panduro kjøpte jeg denne hagekurven med spade, kratte, og saks samt 4 pakker med diverse frø som jeg skal så. I tillegg var det med pinner som man kan skrive på hva man har sådd. Nå er vel ikke hageredskaper i rosa, lilla og blå det jeg ville ha kjøpt vanligvis, meeeeen….. Fin å ha med når jeg er ute å roter i beddene mine :o))

Til min store glede oppdaget jeg at to butikker førte mitt favorittmerke for vesker, Spikes & Sparrow. Veskene er laget av lær og er tunge i seg selv og enda tyngre blir de når man fyller dem opp med ting og tang. Alikevel bare elsker jeg dem :o)) Jeg hadde ikke råd til å kjøpe noen i dag, men neste gang turen går til Svinesund…. Kanskje :o))
 
Vi pleier vanligvis å sette oss ned å spise og drikke litt, men det ble ikke til at vi gjorde det. I stedet bestemte vi å stikke innom på Mæccærn for å kjøpe en is for å få opp blodsukkeret som var blitt ganske lavt. Da holdt det til vi kom til vårt faste spisested, Marché ved Solli. Der var det ganske fult med folk som tok seg en pause i 17. mai feiringen. Droppet middagen, og tok heller et karbonadesmørbrød og litt kaldt å drikke. 

Været har vært varmt og godt i hele dag og på temperaturmåleren i bilen var det + 25C da vi kjørte fra Sverige, og kanskje noe mindre når vi kom hit til Oslo. For de som har feiret dagen her hjemme har det helt klart vært en flott dag. 

Var dønn sliten når jeg hadde pakket bort alle varene mine, så jeg laget meg en koppe kaffe og slang meg ut på balkongen å slappet av en stund, hehehehe… Jeg sovnet med haken nede på brystkassen, og var borte i sikkert 45 minutter. Hadde det ikke vært for noen unger som gikk forbi nede i gaten med fløyter så hadde jeg garantert sovet lenger. Var fortsatt sliten så jeg gikk inn å tok meg en liten ekstra strekk på senga, og det gjorde underverker :o))

Ha en fortsatt fin 17. mai folkens :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg