MGP er over for denne gangen

Det er en stund siden jeg har syntes at MGP finalen har vært så spennende som den var i går kveld… Mange gode låter som sloss om å dra hjem seiren, og mine favoritter lå hele veien blandt de 5 beste. En av dem var jo vår egen Margaret Berger, men det gikk jo raskt opp for meg at vi ikke skulle få noen seier. Vi fikk jo poeng hele tiden å ble liggende øverst på lista hele veien :o))

Ingen overraskelse at Emmelie DeForrest og Danmark dro hjem seieren, for låta var knallbra.. Jeg har hatt den som en favoritt helt siden jeg hørte den første gangen, og da jeg skjønte at vi ikke kom til å trone på toppen jublet og heiet jeg med dem hele veien inn :o))

Farid Mammadov fra Asarbaijhan er ikke bare kjekk å se på, men han synger som en gud… At han dro hjem 2. plassen var heller ikke så uventet, og jeg må innrømme at jeg har blitt mer og mer glad i låta etter hver gang jeg har hørt den.

Margaret Berger leverte med glans og sørget for at vi hele tiden fikk poeng, og avstemningen ble bare gøy å se på. Ikke som andre år hvor man har sittet å krympet seg for vi omtrent ikke får poeng og noen ganger ikke i det hele tatt. Vet at endel har kritisert at Norges sceneshow var litt kjedelig, men man trenger ikke et voldsomt show hvis man har en god låt og en artist som leverer. Akkurat det har Margaret gjort, og vi kan være stolt av henne :o))

Anne og Kine kom hit og så finalen sammen med meg…. Som tradisjonen er så ble det hjemmelaget pizza som vi spiste i god tid innen MGP begynte, og den smakte veldig godt. Det ble igjen noen biter og et par av dem blir middagen min i dag tror jeg. Siden det er en god og varm dag i dag også orker jeg ikke å styre med mat, og da er det greit med noen pizzabiter. Når maten hadde fått sunket ned endel fant jeg frem kanelstangen og kransekake i tillegg til at vi hadde litt svenskesnoop på bordet. Litt stolt av megselv for at jeg klarte å la være å spise altfor mye snoop, fant fra bare litt i en skål å for en gang skyld spiste jeg ikke opp alt så resten kom tilbake i godtebollen :o))

Været er like flott i dag som det var i går, og inne i kroken ved balkongen har gradestokken allerede nådd + 25,6 C i skyggen, og mer skal det nok bli tenker jeg. I går var det en del over + 30 C så markisen kom ned og vinduene sto åpne for å få sirkulasjon. Sola har nådd balkongkassen min så det er på tide å kjøre ned markisen så det ikke blir altfor varmt utpå der. Det hjelper litt å kjøre den ned. Pusene har allerede funnet sine favorittplasser og ligger der ute å sover….

Vinja overrasket oss alle i går når hun helt og holdent henga seg til Kine, som fikk lov til å rufse pelsen hennes over hele kroppen. Til og med på magen, noe hun vanligvis ikke lar noen få lov til. Hun kom tilbake flere ganger for å få koz, og det varmet virkelig hjertet mitt å se henne være så avslappet rundt andre enn meg :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg