Mandag og venninnebesøk

Dagen begynte med at denne damen måtte opp relativt tidlig for å rekke å vaske håret og føne det etter alle kunstens regler innen fysio kl 10:15… Lykkelig over å være tidlig ute for en gang, satte jeg meg til å vente til det ble min tur. Det satt en annen dame der som bruker samme fysiterapeut, og jeg pleier mange ganger å time etter henne. Da fysioterapeuten kom rundt hjørnet ble hun litt lang i ansiktet å sier til meg at du er da veldig tidlig ute?? Du har jo ikke time før kl 10:45, og nei da sier jeg det har jeg ikke. Hadde nemlig akkurat sjekket timekortet mitt… Så viste det seg at hun hadde skrevet feil på timekortet mitt.

For å gjøre en lang histore kort så endte jeg opp med timen jeg ikke var tiltenkt, og den andre damen skyndte seg hjem til en vaskemaskin hun viste hun hadde satt på med for høy temperatur. Skulderen og nakken min har vist en aldri så liten fremgang…, fortsatt veldig smertefull men alikevel noe mykere enn den tidligere har vært. Ble alikevel veldig sliten av behandlingen som jeg alltid pleier å bli…

Måtte ringe til Klarna i dag for å sjekke ut hvorfor jeg aldri kan benytte meg av manuell faktura…. De gangene jeg har valgt den løsningen får jeg beskjed om personnummer og navn ikke stemmer. Trodde kanskje at de hadde registrert et annet navn på meg hos dem enn det som er reg. i Folkeregisteret, men damen jeg snakket med gjorde et søk mot Folkeregisteret å der sto jeg iflg henne registrert anderledes. Jeg vet at det ikke stemmer for jeg har sjekket Folkeregisteret selv, men det er greit jeg kan skrive navnet mitt på den måten hun oppga når jeg bestiller noe neste gang…. Går det igjennom så er det greit, men ellers……

Jeg tok meg en tur til Lørenskog etter at jeg hadde fått i meg en kopp kaffe… Anne spurte meg i går om jeg kunne hjelpe henne litt med et gratisdesign hun hadde lastet ned. Hun hadde klart det meste selv så det var bare noe småtteri som var usikker på. Det var raskt fixet og heretter klarer hun seg storartet selv :o)) Anne inviterte til middag, og i dag ble det fiskegrateng fra fiskebutikken på Lillestrøm med potet og rårevet gulerot, mmmmm så godt det var.

Etter middagen kom sola på balkongen så da satte vi oss ut for å skravle og nyte litt… Det var akkurat passe varmt å sitte der, men jeg kjente jo at jeg begynte å bli litt sliten og hengete så jeg dro hjem etter at jeg hadde fått i meg en kopp kaffe.

Hjemme ventet to selskapssjuke pusetasser, og Vinja kjente tydeligvis at a mor hadde sist fiske å kom helt opp i ansiktet og snuste ivrig. Hun er aldri ivrig når jeg tilbereder fisk her hjemme, så den fisken jeg fikk hos Anne måtte det være noe spesielt med, hehehe!!

Nei nå må jeg opp å røre litt på meg, ellers kommer jeg bare til å sovne…., jesp!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg