Lacy sunday…

Jeg ble sittende lenge oppe i går å surre med designet på bloggen, for å få til automatisk signatur på innleggene. Det er ofte sånn med meg at når jeg begynner med noe så klarer jeg ikke å gi meg før jeg får det til. Har hendt at jeg har sittet oppe til fuglene våkner neste morgen, hehehe!

Resultatet av at jeg kom meg så sent i seng ble jo at jeg sov helt til kl 10 når klokken ringte. Tenkte det var best å sette den på sånn at jeg ikke sov lenger. Da hadde hele dagen blitt ødelagt.

Nå har jeg akkurat brygget meg en deilig kopp kaffe og slengt meg ned foran tv'n for å se på Hairy Bikers på BBC Lifestyle. De reiser rundt på sine motorsykler å lager mat på forskjellige steder i England.

I går var Anne her noen timer på kvelden, og i stedet for å lage middag ble det ost og kjeks. Kjøpte inn noen smøreoster når vi var i Sverige om fredagen. Syntes det er greit med smøreost for de går like greit på en skive brød også :o))

Da jeg våknet i dag tittet sola inn igjennom persiennene, og trosten kranglet med en måke som forsøkte å stjele haugen med mark… Forsøkte, den tok den bare uansett hva trostene gjorde.

Nå har sola gjemt seg bak noen skyer som hadde kommet snikende, og det ser ut til at det skal komme litt regn om ikke så lenge… Håper ikke det for nå har vi fått nok for en stund.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg