Satte fyr på segselv

Jeg kan ikke akkurat påstå at det lukter veldig godt av svidde katter, ikke i det hele tatt…..

Tidligere i dag satt jeg godt innsurret i strikketøy og garn da Vinja kom hoppende opp i fanget mitt… Siden det var så mørkt og guffent i dag hadde jeg tent lys i alle lysglassene mine på bordet, og som vanlig skulle hun jo opp å ta en runde rundt bordet innen hun kom tilbake til meg for å ligge fanget. I det hun gikk forbi det ene lave lysglasset klarte hun å legge seg oppi, og pelsen tok skikkelig fyr.

Frøken Lillepuzdatter ble selvsagt vettskremt å fløy av gårde overalt…. Jeg forsøkte å tvinne meg ut av strikketøyet og alt garnet til ingen nytte, for jeg hadde klart å surre meg skikkelig inn. Når jeg fant igjen pusen så satt hun skremt på kjøkkenetgulvet og stinket verre enn verst. Flammene hade slukket for lenge siden, og hadde heller ikke gjort noe serlig stor skade. Til og begynne med fikk jeg ikke lov til å røre henne, men etterhvert roet hun seg. Jeg fikk børstet henne ordentlig sånn at all den svidde pelsen ble borte.

Etter å ha sovet en stund på kontorstolen min kom hun tilbake og hoppet opp i fanget mitt, men hun ville ikke gå på bordet igjen….. Det er ikke første gangen hun svir av seg litt pels eller værhår, men ikke så mye som denne gangen. Hun er jo så pertentlig og nøye med pelsen sin, så dette likte hun svært dårlig….

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg