Ferdig….

Da ble jeg ferdig med den heklede posen til nettbrettet mitt, som jeg har laget med teknikken Hakking eller Tunisian Crochet som det heter på engelsk. Det var første gangen jeg prøvde meg på denne teknikken, og det var litt anderledes fremgangsmåte enn hva jeg var vant til.

Helt i starten så surret jeg det litt til hvordan den ene enden skulle være, og den ble ikke så pen. Akkurat det gjorde ikke så veldig mye denne gangen for den kanten ble borte da jeg heklet sammen sidene. Det var litt rart å hekle med den lange heklenålen å ha alle maskene på nålen. Vinja syntes den var artig hun, og lå i fanget itt å forsøkte å fange den hver gang jeg beveget den. Det ble en aldri så liten slosskamp oss i mellom sånn utpå kveldingen, som ble uavgjort :o))

Det finnes flere måter å “hakke” på, og ovenfor følger noen av de jeg fant på nettet. Jeg skal helt klart forsøke meg på noen av dem, for dette var faktisk litt gøy. Har heklet mange vanlig staver og luftmasker oppover årene, og selv om jeg fortsatt syntes det er gøy er det alikevel artig å prøve noe nytt.

#hakking #tunisiancroche #heklenål #nettbrett #håndarbeide 

8 kommentarer

Siste innlegg