Trøtt i tryne…

For et snodig vær vi har i dag… Først så er det overskyet, så skinner solen, så pøsregner det og nå skinner solen igjen!!

Kattene er skikkelig trøtt i trynet i dag, og ligger for det meste å sløver i sofaen eller på senga mi. Den eneste gangen de gidder å lette på seg, er hvis jeg tar en sving innom kjøkkenet å åpner en skapdør. Da kommer de settende, for de tror selvsagt at de skal få noe, but no!!!!

Litt kos med mammen sin, som satt ved PC’n med morrastryne og hår, syntes Vinja var litt greit….., godjenta mi :o))

#trøtt #katter #ronja #vinja #vær #sol #regn

10 kommentarer
  1. Det var litt griet med litt vind og litt behageligere temp ute, men vi må ha mere sol og varme, sommern er lang. Ha en fin kveld.

  2. Da er vi flere som var trøtte i trynet i dag 😀 Jeg har vært København t/r, samme vær der som her, hvis du lurte på det, he he. God søndag!

  3. Trøtt ja, det er jeg også først og fremst av gråværet og dernest av mye aktivitet med tre barnebarn i huset. Vår pus rømmer huset for hun er ikke vant til unger og mye liv og røre. Hun kommer inn om kvelden når ungene har lagt seg men hun venner seg sikkert til at de er her.
   Ha en fin kveld.

  4. Lene S.: Det begynner å komme seg nå, både for kattene og meg :o)) Egentlig litt godt med et par dager med litt kjøligere var, og så kan sol og varme komme tilbake :o)) Ha en fortsatt fin søndag!

  5. hobbyting: Hun venner seg nok etter hvert skal du se :o)) Min Vinja er ganske var for fremmede, og hun løper å gjemmer seg i skapet når enkelte kommer. Det nytter ikke å lokke henne ut, hun må få komme når hun selv vil.

   Det blir nok liv og røre med barnebarna i huset, men også veldig hyggelig. Det er vel da man merker at man ikke lenger er 25 år lenger :o)) Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg