Trøtt i tryne…

Det har blitt så som så med søvnen de siste dagene, og derfor var jeg ganske trøtt og sliten da jeg gikk å la meg i går kveld. Jeg må ha sovnet med en gang for jeg kan ikke huske at hode traff puten.

Til morran i dag ble jeg vekket lenge før alarmen skulle gå. Det var en durelyd som var høy og gjennomtrengende å jeg fikk ikke sove igjen uansett hva jeg prøvde på. Ikke fant jeg ut hva lyden var eller hvor den kom fra, irriterende.

Arbeidsdagen har gått så fort at før jeg hviste ordet av det var klokken nådd det tidspunktet hvor det var på tide å gå hjem. Arbeidsoppgavene strømmet på for oss alle sammen, og jeg glemte nesten å ta lunch…. Den ble ca 13:30 innen jeg fikk i meg noe mat. Blir sånn når man bare skal…. hele tiden ;o))

Etter at jeg hadde spist middag i ettermiddag ble det den store børste og gredagen…. Begge pusene hadde fått tover i pelsen som måtte ut. De var veldig tålmodig begge to, til og med Vinja som vanligvis blir sur på meg. Da fiker hun til meg med poten, og er jeg heldig er hun bare litt sur for da er ikke klørne ute. Ellers drypper blodet mitt….

I kveld fikk hun bli sint på børsten innimellom, og da avreagerte hun litt på den i stedet for meg.

Jeg er så stiv i nakke nå i kveld og det igjen gjør at jeg har en dundrende hodepine. Har prøvd å strekke og røre på nakken for å se om det skulle hjelpe, men ikke denne gangen så jeg får finne fram en Ibux å komme meg i seng om litt.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges ♡

#sove #søvnløs #arbeid #lunch #katt #vinja #tover #pels #stiv #nakke #hodepine

12 kommentarer

Siste innlegg