Dører jeg har mødt i sommer

Tidligere i sommer kom bloggveninne Lulltove med en oppfordring om at vi skulle ta bilder av dører vi kom over i sommer. Jeg tok den oppfordringen, og her kommer noen av de jeg traff på… Det var flere, men bildene ble dessverre ikke noe bra så jeg har valgt å ikke vise dem!

#dører #sommer #forskjellig #ulik #nytt #gammelt

8 kommentarer
  1. Wow!!!! Så flink du har vært! Jeg har kjempedårlig samvittighet for at jeg ikke har postet noe “dør”- innlegg, men det har sin helt naturlige forklaring, —–som kommer snart….. :))

  2. lulltove: Det ble noen dører når jeg fartet rundt i sommereferien, men ikke så mye etterpå. Syntes det var litt artig å ha et “oppdrag” når jeg hadde kamera med meg :o))

  3. Det var bilder fra sommerens dør-til-dør-aksjon. Noen av de husker man bedre enn andre. De med mønster i elelr en spesiell farge husker man lenge. Vi vandrer fra dør til dør hver dag gjennom hele livet. Men noen nær-dør-opplevelse kommer det neppe herfra. Ha en fin kveld.

  4. Bra du ikke møtte deg sjøl i døra, ha ha. Så mye rør det går an å lage med ei dør, ser Helge har en fin kommentar 😀 Uansett, morsomme bilder, det øverste tipper jeg er døra til Oslo Domkirke, tar jeg feil, så skyldes det at jeg bare har vært der en gang på en julekonsert når ungene var mindre enn de er nå, he he. God høstkveld, nå skal jeg snart gå runden å tenne lys, så ingen krok er mørk 😀

  5. Lene S.: Jeg er redd du har feil, men det er visse likheter… Døren er fra Jakobs Kirke ved Akerselven, og jeg fanget den med kamera nå i høst. Jeg pleier å være i Oslo Domkirke på julekonsert hver desember, og når du nevnte det kjente jeg at jeg gledet meg til det allerede nå :o)) Her er nå alle lys slukket, og det blir ikke så lenge før jeg går å legger meg. Ha en fortsatt fin kveld/natt :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg