Handletur

På veg hjem fra jobben i dag dro jeg på en aldri så liten shoppingrunde… Først en snartur innom Staples for å se etter en spesielt stor og tykk kulepenn til min tante, som er veldig behagelig å skrive med for de som har litt vondt for å holde i en penn. Dessverre så hadde de ikke lenger denne pennen, men jeg gikk ikke derfra uten å handle. Jeg kom ikke tomhendt ut derfra, og det ble litt kontorrekvisita av forskjellig art med i posen.

Så kjørte jeg bort til Rusta for å se de hadde noen spennende kjøkkengardiner, men det var ingenting der som falt i smak.  Jeg kom ikke tomhendt derfra heller, men ikke noe spennende… Kun en dunk med spylerveske og en dørmatte.


Jeg har lenge ment å dra til Jysk for å kjøpe noen nye håndklær, men det har blitt med tanken…. I dag dro jeg bort dit å handlet tre sett med håndklær og vaskekluter. Med det samme jeg kom hjem puttet jeg dem i vaskemaskinen, men jeg skulle nok ikke ha puttet de rosa inn sammen med de andre. Badehåndkle og vaskeklutene klarte seg fint men de to i mellomstørrelse tok til seg farge fra det turkise, og fikk en egendommelig farge. Typisk.

Etter at jeg hadde slengt i meg litt mat og ordnet med oppvasken, gikk jeg løs på håndkleskapet å kastet alle de slitte og misfargede håndklærne og vaskeklutene. Det fylte en plastsekk innen jeg var ferdig, og nei så god plass jeg fikk i skapet :o))


Vinja kom ut på badet mens jeg holdt på å klippe av merkelapper på det jeg hadde handlet, og hun mjauet å bar seg noe helt vanvittig. Først sprang hun rundt bena mine, så opp på toalettet og vasket hvor hun sto å stirret opp på dusjveggen. Det var liksom dit opp hun hadde tenkt seg, men så stor jeg i veien for fluktruten så hun kom aldri så langt. Tilslutt hoppet hun opp på vaskemaskinen for å se nærmere på når jeg fylt den opp med det som skulle vaskes, og for ikke å glemme når jeg fylte opp med vaskepulver og skyllemiddel. Det luktet godt, og hun stakk nesen ned i åpningen for å lukte ordentlig , hehehe!

Det har vært en lang dag og nå nå kjenner jeg meg virkelig trøtt og sliten…. Tenker det er på tide å krabbe under fellen, og få seg noen timer søvn. Ha en fortsatt fin kveld, og god natt :o))

#staples #kjøkkengardiner #spyleveske #rusta #jysk #håndklær #vaskekluter #dørmatte #vaskemaskin #vinja #katt #trøtt #sliten #sove

14 kommentarer
  1. Å så freshe håndklær. Kjedelig at de mistet farge, men jeg hadde prøvd å vaske dem igjen separat. er ofte det som skal til for at den fargen de har tatt til seg blir borte!

  2. Artig å bytte ut litt håndkler og slikt innimellom..men ergelig at du fikk “ødelagt”de rosa..håper du får dem fine igjen..delikate farger var det på håndklærne 🙂
   Kanskje du må sy noen kjøkken gardiner..jeg gjør ikke det lenger altså..og kanskje like vanskelig å finne stoff som å finne gardiner..:) Søte pusen da :)… Sov godt<3

  3. Jeg skal kjøre dem en runde til i vaskemaskinen så får vi se om det ordner seg. Sy jeg! Du skjønner det blir litt vanskelig for jeg er uvenn med symaskinen, og jeg ser ingen mulighet for løsning i nærmeste framtid, dessverre. Ha en fin dag <3

  4. Jeg opplevde det samme med håndklær fra Jysk 🙁 Leverte dem tilbake og fikk t.o.m igjen pengene. Gjorde et unntak, det skulle jeg ikke ha gjort. Jeg kjøper håndklær og sengetøy på Princess, vanligvis – og fortsetter med det 😀 Her har vi to kjøkkenvinduer og de har persienner, så gardinstyr slipper jeg 😀 Koselig med ‘vaskehjelp’ – hun er jo bare vakker 😉 God helg til deg fra meg :-)))

  5. Grattis medd nye håndklær – noe nytt fryder i hverdagen. Ikke så ofte jeg skaffer mneg noe nytt i den gata men når jeg først gjør det trenger jeg det. Men er flink når et gjelder vask av håndklær og kluter. Tenker på lukt, bakterier og smuss man ikke ser. Hadde gangvask denne uka og etter en slik sjau blir gulvklutene fulle mye greier så alle de ble vasket igår. Nå koker potetene her så snart blir det fiskepudding til middag. Ha en fin kveld.

  6. Lene S.: Jeg skal prøve å vaske dem en gang til når jeg kommer hjem, men blir de ikke bedre da så tar jeg de med tilbake…. Det er første gangen at noe sånt har skjedd, og jeg har hatt mange forskjellige farger i håndklær fra Jysk.

   Det er mange som velger å ikke ha kjøkkengardiner, men personlig så syntes jeg det blir litt nakent. Det er jo en personlig ting det der :o))

   Ja vaskehjelpen er søt, og hun er alltid med når mor skal vaske klær. Helst så skulle hun ha vært nede i vaskemaskinen, for å inspisere nøyere, hehe. He en fortreffelig helg :o))

  7. Helge: Det er første gangen jeg opplever at håndklærne farger på denne måten, og det må være noe med disse to som faktisk tok til seg fargen når ingen av de andre i samme farge gjorde det.

   Når det blir lysere ute skal jeg vaske hele heimen, noe som skulle ha vært gjort i høst. Da utsatte jeg det, men nå må det bare tas.

   Håper middagen smakte, ha en fortsatt fin ettermiddag og kveld :o))

  8. Det blir spennende å se hvordan de blir etter andre gangs vask 😉 Vi har smårutete vinduer her i huset skjønner du – og ingen gjenboere, annet enn hage, he he. Persiennene henger under en type list øverst, da syns de ikke, og slippes bare ned hvis sola skinner på maten 😉 Får si som mamma, som skifter kjøkkengardiner 4 ganger i året: ‘Det hadde vært som å banne i kirken å dekke til vinduene deres, de har husmorvinduer i blokka de flyttet tiil. Nå flytter vi jo ‘hjem’ til Frankrike igjen til sommeren, i vinterferien skal vi nedover så ungene får besøkt sine nye skoler og hilst på medelever og lærere, de gleder seg 😀 Dette ble mye om mangt, men jeg venter på at gjengen skal komme hjem og at biffgryta blir ferdig 😀 Ha en fin kveld – og igjen – en god helg :-)))

  9. Lene S.: Håndklærne kom ut av vaskemaskinen like fargerike som de kom inn, så jeg har tenkt til å ta de med ned til Jysk i morgen så får vi se hva de sier. Jeg er som moren din, og bytter gardiner i hytt å pine, kanskje ikke like ofte på kjøkkenet. I tråd med skifte av gardiner så blir duker, puter og annet stash byttet ut, hihhi!!

   Flyttingen, er det for godt eller for en kortere periode?

   Håper biffgryta smakte…. Ha en fortsatt fin fredagskveld :o))

  10. Nå står du vel ved døra på Jysk, du får sikkert pengene tilbake, men det koster å bruke vaskemaskinen og bilen, i det hele tatt blir det frustrasjon 🙁
   Vi flytter for godt, det er jo bare jeg som er heilnorsk her 🙂 Vi bodde i Paris i 8 år, eldstemann og tvillingene er født der, flyttet hit når de skulle begynne på skolen. Nå er de i et skifte over på videregående/høyskole og da er det ‘lettere’. Piloten og jeg blir stasjonert i Nice, vi har bestemt oss for å bo der, herlig klima 😀 Svigers bor i Nice – og to svogere med familie bor ikke langt unna, hhv Cannes og Monaco 😉 Det er mye ‘styr’ i hodet, men jeg skal jo alltid ligge litt på forskudd på ‘lista’ mi, litt propell kanskje 😀
   Ha en fin lørdag og lykke til på Jysk – snakkes 😀

  11. Lene S.: Hehehe, jeg er nok dessverre ikke så tidlig påan :o)) Skal til en venninne om et par timer, så jeg stikker innom på veg dit.

   Ååååå, nå kjenner jeg litt misunnelse, men bare litt :o)) Klimaet, miljøet og så filmbyen og kasinoet. Jeg håper jo at du har tid til å stikke innom bloggen etter at du har flyttet. Både for at det er hyggelig med kommentarene din, og så er jeg jo litt nysgjerrig på hvordan hverdagen blir for dere :o)) Ha en strålende dag videre i snøværet!!

  12. Du får finne deg en franskmann du også, hi hi. Takk for komplimentet 🙂 Jeg kommer til å ha egen blogg når vi får innstallert oss, jeg vil gjerne fortsette å ha kontakt med noen av dere bloggere, det var et kompliment til deg 😀 Jeg skal sende deg ‘Mitt liv i Nice dag for dag’ hi hi.
   Han en strålende dag videre, her stråler faktisk sola nå :-)))

  13. Lene S.: Tusen takk <3 Det blir spennende å følge deg videre i sol og varme, og livet i Frankrike ;o)) Gleder meg allerede jeg! Ha en fortsatt flotters søndagskveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg