Stressnivået på topp..

En gang vært år skal kattene til dyrlegen for en sjekk og få vaksinen sin, og i dag var dagen kommet. Det er alltid stressende å dra til dyrlegen, for kattene vil ikke inn i reiseburene. Jeg må alltid jobbe hardt for å få begge to inn, mest Ronja for hun stritter i mot noe vanvittig.

Jeg ventet i det lengste med å hente reiseburene, for jeg viste hva som ville skje. Ganske riktig, med det samme jeg satt de ned i stua var det ikke en katt å se noe sted. Ronja freste og knurra til meg da jeg forsøkte å få henne inn, men etter å ha jobbe med saken en stund var det jeg som gikk av med seieren. Vinja satte seg også litt på bakbena, men det gikk likevel bedre med henne. 


Anne ble med meg og hjalp til å bære den ene av dem, og satt ute å ventet med en katt mens jeg var inne med den andre. Vinja var først ute, og hun oppførte seg som den engelen hun er. Når jeg gikk ut for å hente Ronja hadde jeg nesten klump i halsen, for jeg regnet med at det ville bli en reprise av fjorårets besøk hvor hun slo seg helt vrang. Frøken Lillepuzdatter overrasket å oppførte seg eksemplarisk, nesten. Hun knurret litt, men kom ut av buret uten hjelp å kikket seg nysgjerrig omkring.

Hele besøket gikk fort siden ingen av dem slo seg vrange…. Da jeg åpnet burene hjemme var de ikke sene om å gå ut, og da måtte de gå fra rom til rom for å undersøke at ingenting var blitt forandret mens de var borte :o))

Jeg er så lettet over at denne dagen er over, og at det forhåpentlig blir et år til neste gang vi skal dit.

#dyrlegebesøk #dyrlege #katter #ronja #vinja #stress #mas #lettelse

4 kommentarer
  1. Tusen takk ;o)) De er veldig snille og greie, men de liker ikke å bli satt i bur. Skjønner dem egentlig godt. Uansett så er det godt at det er over for denne gangen ; o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg