Lunchdate på Tavernan

I helgen spurte Terje om vi skulle ta en lunch sammen denne uken, men jeg kunne i svare ham der og da. Jeg hadde ikke fått oppdatert kalenderen min med møter, men etter å ha sjekket når jeg kom på jobb viste det seg at jeg ikke hadde noen i dag :o))

Derfor ringte jeg ham for å høre om han kunne i dag, og kunne han vettu… Vi diskuterte litt hvor vi skulle gå, og tilslutt falt valget på Tavernan borte på Youngstorget. Der har vi vært en gang før, og de har utrolig god mat der å det er koselig personale. Terje hadde allerede kommet da jeg kom halsende i regnværet, og han hadde allerede bestilt. Når jeg hørte hva han skulle ha, hørtes det så godt ut at jeg tok det samme. Salat med krydret kyllingfilé, mmmmmm!!


Tiden går så alt for fort, når man sitter å koser seg med god mat å skravler…, for skravle kan vi om alt og ingenting, knis! Til slutt måtte jeg bare bryte opp for å gå tilbake til jobben å arbeidsoppgavene som ventet.

Jeg er supertrøtt nå i kveld ettersom jeg omtrent ikke hadde blund på øynene i natt… Jeg sovna faktisk med en gang jeg la meg, men det hjelper ikke mye når man våkner igjen etter bare 30 minutter. Etter det gikk resten av natten med til å forsøke å finne en stilling hvor kroppen slappet av såpass at jeg sovna, noe som ikke skjedde. Det er så frustrerende å ikke få sove mens minuttene blir til timer, og man vet at klokka nærmer seg den tiden jeg skal opp. Det blir ikke så mange minuttene før jeg tar kvelden, tror jeg!!

Jammen kom det litt snø på morningen i dag, og det la seg på bakken her oppe i høyden. Innen jeg kom hjem igjen hadde den smeltet bort igjen. Jeg var ikke så happy for at den kom akkurat nå, for meg kunne den faktisk ha ventet til over neste helg.

Ha en fortsatt fin kveld folkens :o))

#lunch #lunchdate #salat #kylling #trøtt #insomnia #søvn #tavernan #youngstorget #snø #vær

7 kommentarer

Siste innlegg