Våren er på veg

Til tross for et vondter i tærne måtte jeg ut en tur for å kaste litt søppel, og da kikket jeg ned i blomsterbeddet mitt… Der hadde det skjedd ting siden jeg sist tok et kikk. Nytt liv var på veg opp, men jeg er ikke helt sikker på hva det er. Påskeliljer kanskje eller de med søte små blå blomster. Det vil vel snart åpenbare seg hvilke planter det er….

Sola står ennå høyt på himmelen, og den har faktisk varmet opp min innglassede balkong… Ronja og Vinja har løpt ut og inn helt siden jeg åpnet balkongdøren for noen timer siden. Akkurat nå ligger Ronja ute på klatrestativet å slapper av å nyter solstrålene. Det er hennes favorittplass :o))

 

Kvaliteten på bildene ble dessverre ikke så bra… Det var nemlig ikke så enkelt å komme nære nok, og stå stille mens jeg tok bildet. Jeg kunne bare stå ordentlig på et ben, og da ble jeg litt skjelven på hånden.

Q: Lengter du etter våren?

#våren #sesonger #nyttliv #spirer #planter #påskeliljer #sol #varme #balkong #katter #ronja #vinja #nyter #vondter

10 kommentarer
  1. fruensvilje: Selv om jeg er glad i sommeren, så er nok våren den årstiden jeg liker best. Da våkner naturen til liv igjen, og trekkfuglene kommer tilbake. Det blir grønt over alt, åååå som jeg lengter ??????

  2. Det er noe i lufta som minner om vår, men jammen er det kaldt i lufta enda. Men du verden så deilig det har vært enkelte timer midt på dagen. Men det skifter fort. Men det er godt at det går den rette veien.

  3. Helge: Temperaturen minner vel ikke akkurat om at våren snart er her, og det er bare når solen skinner på sitt beste at det er godt ute. Jeg har fortsatt balkongdøren oppe, men nå begynner det å trekke kjølig så det er på tide å lukke den.

  4. Herlig å se løken komme opp!! JA jeg lengter etter våren! 😉 Men skal ikke klage idag, har jo vært rene sommeren i dag!

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Det har vært en helt nydelig dag i dag, og jeg håper det blir like fint i morgen ?? Når jeg hadde balkongdøren åpen tidligere i dag, kunne jeg høre småfuglene kvitre vårsanger utenfor.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg