Nei så vakker 😂

Da var det på tide å klippe håret, og fjerne motorveien av en ettervekst.

Vakker er man definitivt ikke her man sitter med plastpose på hode, og godt innsmurt med to forskjellige farger 😄

Nå hadde jeg gått så lenge over tiden, at jeg så ut som ei utvaska skurefille, og jeg følte meg sånn også.

#hår #klipp #frisørdamen #farge #vakker #blogg

14 kommentarer
    1. Hahaha..ja det er kjedelig det der..jeg har bestemt at NÅ gidder jeg ikke stripe eller farge mer..Nå skal håret få ha den fargen det blir..og det ser ut som jeg får striper – helt gratis!! Blir deilig å få det i en farge igjen for deg nå da.. og håper du ble fornøyd!

    2. så festlige du er,og tøff også som tar selfie hos frisøren )) det hadde ikke jeg turt hi hi,hvet ikke hvorfor men er bare sånn.Tenker du ser fresh og fin ut no ja

    3. Det er behagelig å gå til frisøren og så føler men seg så mye bedre etterpå, – liksom noe helt annet en tannlegen (skjønt man er lettet når man går ut derfra.)

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg er jo egentlig helt grå, skitten grå for å være eksakt, og er nok ikke helt komfortabel med å bruke min egen farge. Jeg frisker på det med en lys farge, og nå de siste gangene har jeg lagt inn en kobberfarget lugg. Å, jeg ble veldig fornøyd :o))

      I mange år farget jeg håret mitt sort, men når jeg nærmet meg 50 syntes jeg det virket så unaturlig at jeg begynte å farge tilbake til normalen, lyst!

    5. fruensvilje: Tenkte at det var litt greit å vise at man ikke ser så veldig lekker ut mens det står på :o)) Det ferdige resultatet er etter min mening ganske bra :o))

    6. Hanne Beate: Jeg nyter virkelig å være hos frisøren, for det er jo så behagelig å la andre ordne med håret. Massere hodebunnen og alt det som følger med. Nå syntes jeg ikke det er så ille å gå til tannlegen lenger, men noen jubeldag er det langt i fra. :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg