Familien And slapper av

Det er ikke alltid greit å være liten and når parken oversvømmes av turister, som hele tiden kommer å kikker å skal ta bilder av familien fra alle kanter. Noen ganger kan det rett og slett bli litt for mye, og da er det godt å slappe av en liten stund. I dammen kan man velge mellom å ligge blant vannliljene eller gjemme seg litt under sivet….

#and #familie #sove #hvile #ender #dyr #mas #kjas #park #botaniskhave #natur #sommer #sommer2016 #august #august2016 #blogg

4 kommentarer
  1. Fine ender som prøver å holde seg litt i skjul…:)) Så de flotte bildene i forrige innlegget også..og at mobilen tok de beste nærbildene var jo overraskende da :)) Her pøsregner det ute nå…satser på sol i morgen <3

  2. annebe: Tusen takk :o)) Vi hadde en strålende dag i Botanisk Have, mye fint å se på :o)) Ja nå pøsregner det her også, men siden jeg skal gjøre litt husarbeide og potte om noen planter så krysser jeg fingrene for at det IKKE blir toppvær i morgen.

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Vi brukte zoom for at vi ikke skulle forstyrre dem. De så så fredelig ut at jeg hadde ikke hjerte til å gå nærmere enn jeg gjorde.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg