Nesten helt hvitt…

I dag er tåka like kjukk som den var da jeg gikk å la meg i går, og den hadde festet seg så fint til all vegetasjon å laget fine former. Jeg måtte ut med litt søppel, og ta tok jeg med meg et kamera for å forsøke å fange dem. Jeg var veldig inspirert av Toni, som har bloggen Dvergpinschere i mitt hjerte.  Du finner hennes flotte isbilder HER under navnet Taggete snø. Stikk inn å ta en kikk og nyt :o))

Jeg kan på ingen måte måle meg med Toini, men bildene er greie som vinterbilder :o))

Da jeg gikk ut var det som om det dryppet ned vanndråper fra tåken, i sånt slør som det mange ganger pleier å være men ordentlig dråper. Vet ikke om det var regn eller det var tåka allikevel. Det ble sleipt å glatt å gå over snøen med en gang, og jeg hadde bare på meg cloggs. Vi har hatt minusgrader en god stund, men nå er vi for første gang på pluss-siden igjen

Jeg har vært hjemme fra jobben i dag pga at magen slo seg helt vrang, og jeg har trimmet mellom godstolen og toalettet. Det begynte i går kveld med at jeg følte meg uggen i kroppen og litt svimmel, noe jeg ikke tenkte så mye på da for jeg kan fort bli sånn når nakken min er stiv. Den var veldig stiv i går!!! Det hadde jo selvsagt vært mye bedre om det var nakken, men jeg våkent litt etter kl 3 i natt å skjønte med en gang at det IKKE var nakken nei.

Magen er ikke helt i humør enda, men den har roet seg betraktlig så det går da den rette veien :o))

#vinter #vinterland #planter #is #snø #februar #torsdag #form #velvære #helse #fotografere #foto #blogg

10 kommentarer
  1. Åååå takk for så hyggelig omtale! Disse bildene dine er da flotte de også!! Jeg gjør jo ikke noe annet en å ta bilder om dagen..så da må det jo bli noen bra…hihih. Dere har hatt light versonen av været vårt dere da..for her regnet det is!! og alt er isbelagt igjen..var jo en dag det var sånn for litt siden..og det er jo livsfarlig! Glatt som fy!! Håper magen blir helt bra, og at du kan ha en god kveld!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Så mange flotte bilder som du legger ut, fortjener du jammen skryt ?? Magen har roet seg ganske mye, og jeg har heldigvis klart å holde på det lille jeg har spist. Usj, jeg håper ikke det har blitt like glatt her… I morgen skal jeg både til lege og behandling, så da må nok broddene fram hvis det er glatt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg