Jeg holdt meg på bena

Da jeg kikket ut etter å dratt opp rullgardinen på morgenen i dag og så den skøytebanen utenfor, tenkte jeg i mitt stille sinn at dette skulle bli gøy. Selv med brodder ville det bli ganske hasardiøst å komme seg ut av gården. Heldigvis for meg og andre som skulle på jobb, kom vaktmesteren og strødde godt overalt. Så uten å flakse med armene, så klarte jeg å komme meg fram til garasjen i god behold, puh!

Bare for å være på den sikre siden tok jeg å slang broddene i vesken, for det er ikke godt å si hvordan det blir når jeg skal hjem igjen. Da har det sikkert smeltet en del, og singelen har forsvunnet ned i isen…

Bortsett fra at det er veldig glatt over alt, så er det igjen blitt blå himmel å sola har så smått begynt å kikke fram. Akkurat det gjør veldig godt etter flere dager med snøvær, etterfulgt av regn.

Ha en strålende dag kjære bloggvenner.

#is #glatt #speilblankt #brodder #regn #snø #sol #vinter #blogg

16 kommentarer
  1. Så bra du ER på bena igjen..etter sykdom, og hold deg på bena resten av dagen også…Blir nok mye knall og fall rundt om..Er jo så glatt enkelte steder, og ikke andre steder…så lett å glemme seg…..Ha en god ny dag!

  2. Toini: Det var godt å komme seg ut og røre på seg igjen. Med et høyre ben som protesterer veldig når jeg sitter for mye i ro, trengte jeg å gå litt. Ja, jeg tenker legevaktene rundt om kring får nok å gjøre i dag, dessverre. Husk brodder du også når du skal ut å lufte de firbente. Ha en fin dag.

  3. fruensvilje.blogg .no: Veldig glad det ble strødd føre jeg skulle gå, for ellers hadde jeg hatt problemer ;o)) Jeg så mange som gikk i gaten i stedet på fortauet til morran i dag, der var det ingen is. I morgen kommer de heldigvis å rydder gatene oppe hos meg for snø…, da vil det forhåpentlig ikke bli så glatt. Ha en fin dag videre.

  4. Det var godt å høre at du er på føttene 🙂 Huff, ja det er glatt her også nå ja. Når det er holkeføre har jeg alltid broddene på meg, og jeg går heller med brodder enn å havne på legevakta med beinbrudd.
   Det er meldt slik noen dager nå.
   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  5. Toril sin hverdag med musikken: Det var godt å komme seg ut av heimen, og dra på jobb igjen. Kjedelig å være hjemme, selv om man er pjusk! Ja broddene må nok være vår beste venn inntil det enten blir bart, eller kommer mer snø. Ha en super torsdag ;o))

  6. Ja nå er man avhengig av at det er strødd om man skal holde seg på beina mange steder :)) Sola skinte så fint inn vinduet her akkurat nå..men da ser man jo at vinduene ikke er særlig pene..hehe… Ha en fin dag videre <3

  7. Victoria Larsen: Ja det var godt å komme i gang igjen, ikke noe morsomt å være hjemme fra jobb. Ikke så lett å bevege seg ute nå nei… Enkelte steder er det veldig glatt.

  8. annebe: Hihi, mine vinduer er ikke akkurat så pene de heller… Når regnet plasker på den skitne vannbrettet, og spruter sølevann opp over vinduene blir det som det blir, sukk! Glad vi har en en oppegående vaktmester, som er flink til å strø.. Ikke alle steder det er sånn. Ha en fin dag videre du også ;o))

  9. Godt å ha broddene tilgjengelig når været er som nå! Trivelig å komme tilbake på jobb da, og fortsatt god bedring! :o) Jeg har nedoverbakker til jobben, så er litt spennende å kjøre bil nå også, for de strør ikke akkurat så mye her.

  10. Hanne Beate: Ja nå går jeg ikke ut av døra, uten broddene med meg. I dag har vegvesenet ryddet snø fra gata, og jeg hadde nesten glemt hvor bred den egentlig var, hihi!! Nei, det å strø er det dårlig med enkelte steder, akkurat som om de skal spare på den singelen de har. Jeg bor helt på toppen, så det å komme seg ned til t-banen er ikke alltid like lett.

  11. solliv: Ja det er nok best å ha broddene på eller med seg, for man vet aldri….
   Jeg skal ikke ta æren for det fine bilde av Donald Duck på glattisen, det var et bilde jeg fant på nettet ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg