Holkeføre

Før helgen kom de å fjernet det meste av snøen på fortauet, og i gatene ned mot t-banen. Allikevel er det ikke bare bare å gå, for etter at det tinet og rant utover i går, hadde det frosset til igjen i natt.

Jeg fant ikke igjen broddene mine da jeg skulle gå, og jeg hadde ikke tid til å lete etter dem. Derfor bestemte jeg meg for å ta bilen til stasjonen. Hadde ikke mye lyst til å gå over enda igjen 😳

Parkeringsplassen så ut som en skøytebane, og alt som var strødd lå langt nede i isen. Jeg klarte da å komme meg helskinnet bort til bakken opp til stasjonen, uten knall og fall…..

Så lenge det smelter på dagen, og fryser på igjen på natten er det best å være forsiktig. Jeg må nok ta en grundig leteaksjon etter broddene mine også, sånn at jeg klarer å holde meg på bena.

Er det glatt hos deg, eller er det kanskje bart?

#vinter #snø #is #glatt #holke #blogg

14 kommentarer
  1. Victoria Larsen: Ja får bare gå forsiktig så vi holder oss på bena… Ja kunne vi få mange fine varme dager med sol, så kanskje snøen smelter litt fortere ;o))

  2. Sånn er det her også..super glatt noen steder…og bart andre…eller flekkvise bart..Vi måtte strø og salte rundt bilene…farlig glatt…Men jeg går jo alltid med brodder..og de hjelper på denne blank isen..

  3. Toini: Mine forhåpninger om vårvær i dag gikk plutselig i vasken for 20 minutter siden. Da kom rene snøstormen og feiet inn over Oslo…, kanskje snøen var bløt og ikke la seg (håper) X fingrene ;o))

  4. Toril sin hverdag med musikken: Det går den rette veien, men vi må nok slite med is på vei og fortau en stund til. I dag strevde sola med å komme igjennom, og så plutselig kom en forferdelig snøstorm feiende over Oslo… Veldig kortvarig, heldigvis.

   Ha en fortsatt fin mandag ;o))

  5. Det kan være farlig mange steder men det spørs hvor man går. På sideveiene er det selvsagt mer is og i undergangene. Har en undergang like ved her som ligger i nedoverbakke og der er det fullt av is. Så jeg har med meg broddene enda sel om det er en del isfrie felt innimellom.

  6. frodith: Tusen takk, jeg syntes at når jeg først byttet design så var det på tide med en ny header. Jeg fant igjen broddene mine i går, og vet du hva? lå i bagasjerommet på bilen ;o))

  7. Helge: Fortauene ned mot t-banen var omtrent bare for is i dag, og nå skinner sola så da smelter det vel unna enda mer. De bortkomne broddene dukket til slutt opp i bagasjerommet på bilen ;o))

  8. fruensvilje.blogg .no: Ute på gårsplassen våres er det blåholke og veldig glatt… Grunnen er at det ligger lavere enn de andre blokkene, så vann renner ned til oss og fryser på om natten. I dag listet jeg meg forsiktig fra et og et sandkorn for ikke å dette ;o)) En ny dag med sol her i Oslo, og da minker det enda mer på snøen ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg