Fortsatt venner

Jeg går ut fra at det er stor pågang hos Skatteetaten i dag, for de fleste vil vel inn for å se om de får igjen eller hvor stor baksmellen blir. Selv var jeg inne i går kveld å sjekket, da jeg oppdaget at opplysningene allerede var tilgjengelig.

Til min store glede oppdaget jeg at Skatteetaten og jeg er venner også dette året. Det blir ekstra feriepenger på meg i år også, og det kommer jo alltid godt med.
 

       
#skatten #tilgode #penger #glede #venner #blogg

12 kommentarer
  1. Sjekker aldri innom der jeg så jeg tar aldri sorgene på forhånd. Uansett er det bedre at man er forberedt på baksmell enn at man har noe til gode. Men håper selvsagt at jeg har noe til gode.

  2. Heldige deg! eller…du har jo da hatt mindre å rutte med gjennom året…hihihi…Jeg fikk igjen..men Bjørn fikk baksmell..men det viste vi om..var bare spent på hvor mye..for han har tjent mye mer en det vi beregnet..også var han jo arbeidsløs en periode..da satte vi ned skatten…så, vi viste om det….verre når den kommer overaskende på…Kos deg med det ekstra!

  3. Toini: Det er lenge til skattepengene kommer, men godt å vite at de kommer ut på sommeren en gang. Jeg liker å vite uansett, for hvis jeg måtte betale er det greit å være forberedt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg