Jentene er fornøyd 😻

Nå har jeg planet ut i godstolen, og har ikke tenkt å reise meg opp med det første… Er så sliten og kroppen verker, så da er godstolen det beste stedet i de nærmeste timene. Har nemlig vært på farten det meste av dagen i dag også, for å “ordne” til det som skal skje om litt…. ;o))

Som jeg fortalte i går så kjøpte jeg ny kattesand, og nå i kveld har jeg tømt kattedoen for gammel og ekkel sand. Skuret den skikkelig ned, for så å la den luftetørke ekstra etter at jeg hadde gått over den med en klut. Vinja satt oppe på vaskemaskinen og fulgte med, for å se om alt gikk rett for seg. Når jeg satte delene til ekstra tørking, var hun ikke fornøyd å mjauet høyt og irritert. Om det var for at hun faktisk måtte veldig på toa eller hun bare ville inn å sjekke viste jeg ikke da.


(arkivbilde fra 2017)

Jeg gikk å satt meg å tok en kopp kaffe mens jeg ventet, mens Vinja fløy rundt å mjauet og bar seg. Da jeg omsider gikk for å fylle opp i ny sand sto hun bak meg og nærmest trippet, HUN MÅTTE PÅ TOA, noe jeg skjønte etter at lokket var satt på. Da strøyk hun forbi meg og inn, snuste veldig og tråkket omkring en stund innen hun gjorde fra seg. Nå har hun sluttet å mjaue, og har lagt seg på sengen min for å ta seg en kveldslur. Ronja kom inn fra balkongen for å se hva alt oppstyret var, og når hun oppdaget at de hadde fått rent toa måtte hun jo inn å sjekke hun også ;o))

Godt å se at de setter pris på det er rent og pent i doen deres ;o))

#katter #kattedo #kattesand #vaske #skure #rent #blogg

12 kommentarer

Siste innlegg