Nytt objektiv til Olympus E-PL9 kamera

Tidligere i år kjøpte jeg meg et Olympus E-PL9 kamera med standart objektiv + et ekstra objektiv 40 – 150 mm. Jeg har i grunnen klart meg ganske greit med de to objektivene, men jeg har verket etter å kjøpe en 17 mm. også. Den har ikke vært så enkel å få tak i hos noen av butikkene jeg har besøkt.

Jeg kunne ikke bestille på nett, for jeg måtte betale med noen gavekort jeg hadde liggende. I dag var jeg innom fotobutikken på Gunerius, og der hadde de den i sort. Jeg ville jo helst ha hatt den i sølv, som de andre objektivene mine er. Problemet er bare det at gavekortene mine går ut i oktober, og jeg kunne ikke ta sjansen på at de skulle bestille den. Så uheldig som jeg er ville det garantert ha blitt forsinkelser, og objektivet hadde først kommet i midten av november en gang!!

Det er ikke noe krise at objektivet er sort, men jeg syntes jo at det er litt mer stilig i sølv som ser penere ut på kamera. Ja, jeg vet jeg er sær, men kan ikke for det. Uansett farge så kommer jeg til å bruke det, og har testet det litt ut her hjemme i ettermiddag. Fungerte veldig bra, og er greit å bruke hvis man ikke skal zoome men bare ta enkle bilder når man er på farten.

Blir det oppholdsvær i morgen, tenkte jeg å ta med kamera å dra ut på en aldri så liten fotosafari….

#kamera #linse #olympus #e-pl9 #objektiv #17mm #fotografere #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg