Det ble vafler til lunch

På morgenen i dag rotet jeg igjennom skapet med diverse poser med sauser, potetmos og posekaker. Midt inne mellom alle posene fant jeg også en med vaffelrøre, noe som fristet veldig men ikke til frokost kanskje. Når det derimot ble tid til lunch mixet jeg sammen røren å lot den stå litt, sånn at den tyknet til.

Jeg kan ikke huske sist gang stekte meg vafler selv….. Etter det jeg husker fra forrige gang jeg brukte en sånn ferdigpose, så syntes jeg den var veldig søt på smak. Vet ikke om de har gjort noe med pakken, for nå var det ikke noe søtsmak i det hele tatt. Ikke at jeg syntes det gjorde noe, syntes det er fordel for da kan jeg sukre selv etter smak. Skal man ha syltetøy eller geitost på, er det en fordel at vaflene ikke er søte.

For noen år siden fikk jeg nytt dobbelt vaffeljern i bursdagspresang, etter å ha ønsket meg nytt ganske lenge. Jeg brukte det gamle jernet etter min mor, som var blitt veldig slitt å som ikke stekte jevnt på begge sidene lenger. Det “nye” jernet er en drøm å steke i, og veldig kjekt at det er dobbelt. Slipper å stå så lenge å steke for å bli ferdig på den måten, hihi!!

#mat #vaffel #vaffeljern #steke #godt #blogg

16 kommentarer

Siste innlegg