Det kom det første snøværet

Nå hadde jeg akkurat kledd på meg, og skulle til å gå ut for å rydde i bedene mine… Kom til å kikke ut, og der laver snøen ned…. Ikke akkurat det jeg trodde skulle komme, for de meldte faktisk regn her i Oslo :o((

Det ser heldigvis ut til å avta igjen, så det var nok bare en liten smak på hva som skal komme senere… Jeg håper virkelig at det blir veeeeldig lenge til, for vinteren blir enda lang nok.

#vær #snø #høst #vinter #blogg

17 kommentarer
  1. Ja, det var meg som søkte om vennskap med deg på FB men hvor aktiv jeg blir der er en annen sak. Det er meldt snø men hvor lenge den første blir viser tiden. Lørdag er fin dag for radio, liker radiodokumentaren til nrkP2 kl 10 så godt at jeg sendte en mail til dem. Jammen var det surt ute, varen kjapp tur i byen og der gikk flere og flere med dynejakker. Skal på et møte i sentrum mandag og fant ut hvor inngangen var i dag.

  2. Helge: Da har jeg takket ja til vennskap på Facebook, og så forelso jeg noen av bloggvennene som jeg tror du er innom også ;o))

   Sola kom plutselig tilbake igjen etter snøfallet, og jeg fortet meg ut og fikk ryddet ganske bra i bedene mine. Jeg kunne sikkert ha vært enda mer nøye, men som du nevner så var det veldig kaldt ute så jeg orket ikke mer. Lytter mye til radion, som jeg syntes er bedre avveksling enn å se tv ;o))

  3. annebe: Det ble et skikkelig snøfall her i Oslo, verre enn på bildet. Det ble heldigvis kortvarig, og sola kom fram igjen. Da spratt jeg ut med havesaks og søppelsekk, og fikk klippet av en hel masse av busker og planter. Litt surt var det, men godt å få det gjort.

   Ha en fortsatt fin lørdag ;o))

  4. Victoria Larsen: Det var heldigvis kortvarig, men en jeg var uansett ikke forberedt på at det skulle komme så jeg skvatt. Er ikke glad i vinter å snø… Fint å se på innefra, men er ikke noe glad i å være ute om vinteren ;o))

  5. Se der ja…dere fikk det samme som oss…masse fine hvite snøflak…MEN det forsvant fort…gudskjelov! Glemte å si god bedring i forrige innlegg..så sier det her! hihih God bedring!

  6. Vi fikk snø på skogsturen vår. Bahh.. Men håper som deg at det er leeeeeenge til neste gang. Det kan komme snø til jul, såpass kan jeg gå med på 😛 ha ha

  7. Elevele: Jeg syntes snøen kan komme 1 desember når julelysene skal tennes, ikke før. I dag er det nydelig høstvær, balkongdøra kan stå oppe. Har sittet der en stund med kaffekoppen og nystekt bolle ;o))

  8. Jeg syns det er alt for tidlig. Ha ha.. Men, så lenge den i alle fall drøyer til slutten av november, så skal ikke jeg klage så alt for mye 🙂
   Åhh, fikk jeg lyst på boller 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg