Jeg ønsker meg en kristtorn

Kristtorn er en vakker busk som jeg har hatt lyst på i mange år, men som jeg ikke har klart å finne noen noe sted…. Er det noen som vet om hvor i Oslo området jeg kan få tak i en??

Licensed from: JosepMonter pixabay.com

#natur #kristtorn #mistletoe #blogg

12 kommentarer
  1. om du vil ha en busk ville jeg tatt turen til et plantesenter og spurt,kanskje dei kan bestille om der ikke er inne,men det er ikke rette tiden nå da,det må bli til våren :=) skal du har bær på har jeg hørt att en må ha både hunnplante og hannplante,men jeg hvet ikke om det er tilfelle

  2. Ringte søs. Hun har jo blomsterbutikk på Hagan. Hun hadde ikke, men foreslo å ringe hagesentre. Skal du ha løs eller plante? Jeg tenkte det var en god ide for meg også siden jeg hverken kan ha juletre eller julestjerner lenger.
   Sukk hjerte og brist! :'(
   Så jeg ringte hagesenteret ved Triaden. De har potter med kristorn med røde bær til kr. 700/750,- husker ikke helt. 😀
   Buketter hadde de ikke.
   Ha en god kveld. Klemmmmmmm <3

  3. Jeg har en på ca en meter utenfor døra hos meg i Lindesnes. Og så vet jeg om et sted i Ølen (vestlandet) hvor de vokser vilt. Men der er det litt creepy… Er på ene siden av en kirkegård for noen som døde av svartedøden på et skip der borte… Spesiell plass! Men veldig glad i den jeg har utenfor døra! 🙂

  4. Toril sin hverdag med musikken: Jeg har vært på Plantasjen, men der hadde de den ikke. Gir ikke opp, og håper jeg finner en…. Mulig det er feil tidspunkt å se etter den. Jeg syntes den er så vakker, og som du sier så minner den om jula.

   Ha en fin lørdag ;o))

  5. Ei_heks: Du er super altså, klem ;o)) Jeg skal opp til bestisen senere i dag, og da kan jeg stikke bortom Hageland å kikke. Jeg tåler ikke levende juletre, var tett i nesen og halsen hele julen, så jeg har et “uekte” tre. Har hatt de i mange år, så det burde kanskje ha vært byttet ut ;o))

   Ha en super lørdag, klem ;o))

  6. #bikerpus: Heldige deg som har en utenfor døra ;o)) Niesen min bor i Ølen, kanskje jeg skal be henne og typen grave opp et til meg… Det gjør hun sikkert…. mohahaha!

   Kjenner jeg ble litt, men bare litt altså, misunnelig ;o))

  7. Toini: Helt greit det vettu, for det er ikke så lett å få tak. Jeg har fått noen gode tips, og hittil ser det ut som jeg kan dra til Hageland på Lørenskog. Dit er det ikke langt ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg