Den store ryddedagen

Nede i kjelleren har jeg to boder, og jeg har sagt i lang tid at NÅ må jeg snart se å få ryddet og kastet ting jeg ikke har bruk for. Den ene boden, som i utgangspunktet er en vedbod har vært så full at jeg ikke kunne ta et skritt inn en gang. Den andre som egentlig er en matbod, ikke fult så ille men nok allikevel.

Jeg spurte Bestisen om hun kunne komme og hjelpe meg, for det var en alt for stor jobb for meg å klare alene. Hun sa ja til det, og i går formiddag stilte hun klar til å jobbe. Ingen av oss var egentlig å storform, men vi gikk nå i gang med stor iver allikevel. Vi tok den verste boden først for da ville ikke den neste virke så ille, og med hard hånd ble ting delt i 3 hauger. Det jeg skulle spare på, det som skulle til Fretex og det som skulle kjøres bort på fyllinga. Når vi var ferdig med begge bodene, så var haugene til søppel og Fretex større enn den som jeg skulle beholde.

Skal jeg være ærlig er jeg litt stolt av meg selv, for at jeg klarte å gi fra meg så mye!

Alt som skal bort er lempet inn i fellesrommet, men der kan det ikke bli så lenge. Vi skal egentlig ikke oppbevare andre ting enn frysere og sykler i fellesrommene. Håper å få kjørt bort alt sammen i løpet av uken.

Jeg er så takknemlig for at Bestisen kom å hjalp meg, vet ikke hva jeg skulle gjort eller. Mest sannsynlig hadde jeg aldri kommet i gang med ryddingen, i alle fall dette året.

#rydde #kaste #fretex #spare #søppel #hjelp #vennehjelp #blogg

22 kommentarer

Siste innlegg