God morgen

Stikker bare en snartur innom for å si GOD MORGEN, og håper alle får en fin torsdag.

Jeg har ikke dratt opp rullegardinen enda, for det er fortsatt bekmørkt ute. Aner fortsatt ikke hvordan været er enda, men hvis yr.no melder rett skal det være tåke. Hode og kroppen min har ikke våknet helt enda, men bare jeg har vært i dusjen og fått i meg den første koppen med kaffe begynner det nok å ordne seg tenker jeg ;o))

#torsdag #morgen #oppe #hverdag #blogg

10 kommentarer
  1. Ingen tåke i sikte her…Bare flotte rosa skyer….Ser nesten ut som sola vil titte frem også…Så opp å sprett….dette blir nok en flott dag! God morgen til deg også!

  2. Ingen tåke i sør heller, men veldig grått da … Håper du får en fin dag, og at kaffien funka! 😉 Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg får liv i skrotten uten kaffi. For den virker jo som alfa omega for dere som drikker sånt ..

  3. Marit: Her i Oslo er himmelen blå og sola skinner ;o)) De som mener at de forstår seg på dette med kaffe, sier jo at den ikke har noe effekt på kroppen. Mulig det er psykisk, eller så har vi drukket kaffe i så mange år at når vi ikke får den faste koppen, ja da går vi til grunne, hehe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg